Zaposlitev: Računovodja

Oglase lahko objavljate samo, če se vključite v skupino "zaposlitev". Na oglase odgovarjate preko zasebnih sporočil.
Odgovori
Giuseppe1
Novinec
Novinec
Prispevkov: 1
Pridružen: 10 Jan 2024, 10:32

Zaposlitev: Računovodja

Odgovor Napisal/-a Giuseppe1 » 11 Jan 2024, 16:55

V Glasbenem ateljeju Tartini iščemo zanesljivo osebo, ki bi prevzela odgovornost za kvalitetno opravljeno delo računovodje. Pričakujemo pozitiven pristop in samostojno iskanje rešitev za morebitne izzive; odprto, prijazno in spoštljivo komunikacijo s sodelavci in strankami. Obljubljamo vključitev v prijeten in prijazen kolektiv, kjer boste dan lahko pričeli s kavico, prijaznimi besedami in nasmehom.🙂

Zaposlitev za redni, polni delovni čas, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.
Delo v javni upravi - v plačni skupini J - in možnost nagrajevanja delovne uspešnosti.

Računovodske osnove morajo biti jasne, zaželene so predhodne izkušnje (po možnosti z delom v javnem sektorju - šoli, glasbeni šoli ipd.), predvsem s pripravo plač, ki so vezane na javni sektor in pripravo bilanc, seveda pa bomo nudili vso podporo in pomoč pri uvajanju in določenih specifičnih nalogah.
Delo se opravlja v urejeni pisarni, v glasbeni šoli Glasbeni atelje Tartini, na Smoletovi ulici 16, v Ljubljani.
Obvezno je znanje slovenskega knjižnega jezika (komunicira se z visoko izobraženimi ljudmi) ter osnov angleškega jezika (osnovna komunikacija in priprava krajšega dopisa s tujimi partnerji, strankami, založbami).

Smo prva zasebna glasbena šola v Sloveniji, z več kot 34-letno tradicijo, trdnimi temelji in vrednotami. V tem času se je naš kolektiv izoblikoval v homogeno celoto, katerega pomembnejše vrednote so strokovnost, kvaliteta, odgovornost, doslednost, medsebojno spoštovanje, odkritost, prijaznost in dobro vzdušje. Zavedamo se, da pomemben del našega življenja preživimo na delu, zato se trudimo, da je naše delovno okolje vsem čimbolj prijetno in spodbudno.
Več o nas na www.tartini.si

Zasebna glasbena šola zaposli računovodjo VII/1, VII/2. Zaželjene delovne izkušnje v javni upravi - šolstvo.
Zaposlitev za redni, polni delovni čas, z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas

Za vprašanja smo dosegljivi na glasbeni.atelje@tartini.si. Prav tako lahko zainteresirani kandidati in kandidatke pošljejo svoj CV na naslov glasbeni.atelje@tartini.si, s pripisom: ODPRTO DELOVNO MESTO RAČUNOVODJE.

Vse dobro vam želimo v novem letu,
Glasbeni atelje Tartini
+386 (0)1 280 08 71
https://tartini.si/

Odgovori