Pozdravljeni
Zanima me kako naj pravilno pristopam. Stranka bo v najem dajala hladilnike s pijačo (na različne lokacije - recepcije....).
Ali potrebuje kako posebno dovoljenje za tovrstno dejavnost? Ali je dovolj, da ima sklenjeno pogodbo z najemniki? Kako naj prodaja?
Naj vodi zalogo prodanega blaga ter mesečno fakturira, kar proda?!
Resnično me zanima če je že kdo od vas imel tovrstni primer....
Hvala
Fea
Prodaja pijač
Moderator: Mirko Zbačnik
Jaz bi v tem primeru naredila konsignacijsko pogodbo, fakturirate na osnovi odjave
najemodajalca ali pa na osnovi njegovega popisa blaga,seveda pa morate voditi tudi
kartice, drugače ne bo šlo, saj bo verjetno zalogo nadopolnjeval. Zadeva se da računalniško zelo lepo rešiti, seveda pa so potrebne evidence za vsako prodajno mesto.
Lahko pa greste na varianto kot pri avtomatih, čeprav mislim, da v tem primeru ni najbolj ustrezna.
Lp,
najemodajalca ali pa na osnovi njegovega popisa blaga,seveda pa morate voditi tudi
kartice, drugače ne bo šlo, saj bo verjetno zalogo nadopolnjeval. Zadeva se da računalniško zelo lepo rešiti, seveda pa so potrebne evidence za vsako prodajno mesto.
Lahko pa greste na varianto kot pri avtomatih, čeprav mislim, da v tem primeru ni najbolj ustrezna.
Lp,
Gordana