lp
Zaščitna obloga v kombiju
Moderator: Mirko Zbačnik
Se strinjam z go Slovan.
Lotica vam pa mogoče v razmislek. Jaz to ne bi opredelila kot zaščito kombija ( tuje osnovno sredstvo ) ampak kot zaščita blaga pri transportu ( vaše blago ). Ne poznam sicer dejavnosti in vrste blaga ampak zakaj zaščita ne bi ščitila blaga in s tem ni več dileme kam poknjižiti in je tudi lažje zagovarjati pri morebitni reviziji.
Lotica vam pa mogoče v razmislek. Jaz to ne bi opredelila kot zaščito kombija ( tuje osnovno sredstvo ) ampak kot zaščita blaga pri transportu ( vaše blago ). Ne poznam sicer dejavnosti in vrste blaga ampak zakaj zaščita ne bi ščitila blaga in s tem ni več dileme kam poknjižiti in je tudi lažje zagovarjati pri morebitni reviziji.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Kot je zapisala Lotica - malce nas je mogoče tudi to zmotilo. Melce sem še dvomih, kdo naj poprvlja, ali je to v pogodbi. Tam se lahko določi kdo in kdaj kaj popravlja.... A če gre za ravnanje dobrega gospodarja je to bolj razumljivo. Lahko pa bi zadevo zapletli, in zahtevali od najemodalaca solidno vozilo...
Upam, da ne bomo preveč zakomplicirali zadevo.
Upam, da ne bomo preveč zakomplicirali zadevo.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko