Vsak odvetnik bo to spodnesel. lp
PS Vprašajte direktorja, če znesek odpisani terjatev do vašega propadlega kupca, s katerim je sklenil pogodbo on, odtegnete od njegove plače?
Kazen-krivda računovodskega servisa?
Moderator: Mirko Zbačnik
Ne more kar direktor odločit. Speljat je treba disciplinski postopek kot se šika in potem lahko delavka išče pravico na sodišču, če je izid zanjo negativen.
Mislim pa tudi, da ni potebno imeti disciplinskega pravilnika, saj je v zakonu opisan disciplinski postopek in se lahko ravnate po njem.
Mirjana
Se strinjam s starči: a se kdaj kakšnemu direktorju zmanjša plača za poslovno neugodno odločitev?
Napake pa delamo prav vsi.
Mislim pa tudi, da ni potebno imeti disciplinskega pravilnika, saj je v zakonu opisan disciplinski postopek in se lahko ravnate po njem.
Mirjana
Se strinjam s starči: a se kdaj kakšnemu direktorju zmanjša plača za poslovno neugodno odločitev?
Napake pa delamo prav vsi.
Ja, vse to lepo in prav....Ampak, po neki čudni logiki, računovodja ne sme in ne more biti zmotljiv. Sicer pa tukaj v bistvu ne gre za računovodko napako ali napačno knjiženje..Kazen je bila napisana gre čisto za kadrovsko zadevo. No, v glavnem...drugi teden bo jasno ali bo delavka plača to kazen ali ne.Ko se gospod direktor do konca zjasni..
Lep in miren vikend vsem.....
Jaz sem ga res potrebna....
Lep in miren vikend vsem.....
Jaz sem ga res potrebna....
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
potem pa sploh vprašanje če je kriva, saj računovodja ni kadrovnik oziroma pravnik....mansu1 napisal/-a:J.Kazen je bila napisana gre čisto za kadrovsko zadevo.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Re: Kazen-krivda računovodskega servisa?
Računovodski servis je dobil račun za to, na katerem piše odškodnina . Na kateri konto naj to knjižim??mansu1 napisal/-a:Podjetnik dobi kazen na osnovi inšpekcijskega pregleda. Kazen podjetnik dalje zaračuna računovodskemu servisu.
Prosim za nasvet. Hvala in lp
lp
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je