Ali mi lahko prosim pomagate kam lahko dam ta strošek, ki ni tako majhen???
problematični račun
Moderator: Mirko Zbačnik
problematični račun
Opravljamo mizarsko dejavnost. Prejela sem račun na katerem je zaračunano oblazinjenje nekega stola. Seveda je ta stol last direktorja in ne podjetja.

Koliko pa je račun za strošek oblazinjenja?
Eventuelno bi lahko rekli, da ste stole na zalogi ''dodelali'' in jih oblazinili, zato bi za ta znesek povečali zalogo.
Eventuelno bi lahko rekli, da ste stole na zalogi ''dodelali'' in jih oblazinili, zato bi za ta znesek povečali zalogo.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Pri taki vrednosti pa res ne. Razen če bi imeli na zalogi 20 stolov, bi mogoče šlo, za tri stole pa absolutno ne.
(to oblazinjenje mora biti pa gotovo zlato, če ne platinasto
)
(to oblazinjenje mora biti pa gotovo zlato, če ne platinasto
Naty