Računovod. v gostinstvu

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
SEVILLA
Začetnik
Začetnik

Računovod. v gostinstvu

Odgovor Napisal/-a SEVILLA »

Pozdravljeni,

objavljen je e-seminar, računovodstvo v gostinstvu. Zanima me če ima kdo kakšne izkušnje s tem, in če je seminar v redu. Jst sem čisti začetnik, sedaj sem začela voditi računovodstvo za lokal od staršev, pa imam cel kup dvomov.
Hvala
mansu1
Super računovodja
Super računovodja
Kraj: Ptuj

Odgovor Napisal/-a mansu1 »

Jaz sem si ga naročila, moram povedati, da sem kar nekaj dvomov s to literaturo razrešila. Znesek za plačilo ni velik, zato vam priporočam, da ga kar naročite, ker vam bo koristilo.

Vendar pa, če ste čisti začetnik v računovodstvu, vam pa tudi ta e-seminar ne bo koristil, saj morate imeti najprej kar nekaj osnove za knjiženje. Tega se pa ne boste mogli naučiti kar iz tega, ker na pamet ne gre..morate vedeti kaj sploh knjižbe pomenijo. Zato priporočam, da se obrnete na strokovnjaka.

lp
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
SEVILLA
Začetnik
Začetnik

Nekaj izkušenj že imam v knjigovodstvu, le da kar se vodenja zasebnikov tiče pa priznam, da sem čisti začetnik.

Hvala.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Z malce dobre volje in truda lahko presežete miselni preskok s družb na zasebnika, velikih bistvenih razlik ni, razen razen pojmovanja "podjetnikov kapital", pretoki med gospodinjstvom in dejavnostjo.... z voljo se doseže vse. :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
SEVILLA
Začetnik
Začetnik

Hvala, mogoče poznate kakšno fajn literaturo ali med temi e-tečaji, če imate kaj izkušenj. Na tega za vodenje v gostinstvo sem se prijavila.

Lepo vas pozdravljam
febo

Odgovor Napisal/-a febo »

Obiščite internetno stran Zveze računovodij, finančnikov in revizorjev. Je kar precej literature, med ostalim tudi knjigovodstvo za zasebnike. E-seminar pa je idealen za tiste kateri že imajo knjigovodsko predznanje in rabijo samo konkretne primere knjiženj.

Lp :sklovn: :sklovn: :sklovn:
Odgovori