Spletna banka
Moderator: Mirko Zbačnik
Spletna banka
Zdravo!
Zanima me za tiste manjše s.p.-je, ki opravljate prek tega le kakšne svoje storitve (ne pa, da bi imeli še zaposlene), recimo tam do 20.000 € prihodkov letno, ali menite, da je Proklik nujen oz. potereben in je težko shajati brez tega, ali pa ga tudi vi nimate? Jaz se še odločam, pa nisem čisto siguren, kaj naj.
Zanima me za tiste manjše s.p.-je, ki opravljate prek tega le kakšne svoje storitve (ne pa, da bi imeli še zaposlene), recimo tam do 20.000 € prihodkov letno, ali menite, da je Proklik nujen oz. potereben in je težko shajati brez tega, ali pa ga tudi vi nimate? Jaz se še odločam, pa nisem čisto siguren, kaj naj.
Se splača, da vam ni treba nikamor hoditi in vedno lahko pogledate koliko imate na računu ipd.
Se ne splača: denarno: sami morate vse delati, pa še plačati morate. Čas je denar, če je vaša ura draga...je proklik predrag.
So razne variante, zanimivo je,da pri direktnih obremenitvah, kjer banka vse stori je cenejša provizija, kot pri plačilu preko proklika, kjer mi vse naredimo.

Se ne splača: denarno: sami morate vse delati, pa še plačati morate. Čas je denar, če je vaša ura draga...je proklik predrag.
So razne variante, zanimivo je,da pri direktnih obremenitvah, kjer banka vse stori je cenejša provizija, kot pri plačilu preko proklika, kjer mi vse naredimo.
Lepo vas pozdravljam.
Bodi zmeren na vseh področjih, tudi v zmernosti. Oskar Wilde
Bodi zmeren na vseh področjih, tudi v zmernosti. Oskar Wilde
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Jaz sem vsekakor za elektronsko bančništvo in znesek nakupa se vam obresuje. Ne le z manjšo provizijo pač pa s prihrankom časa. Na banko morate sredi delovnega dneva, prek spleta pa lahko delo opravite kadarkoli in pripavite lahko plaila vnaprej. Skratka, jaz sem ZA.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Mi smo pa ta mesec uvedli elektronsko poslovanje, produkt je v redu, vendar smo bili glede podpore pri odločitvi za produkt in glede priprave dokumentacije zelo razočarani nad zaposlenimi v banki, tudi nad skrbnico. Dobili smo zelo pomanjkljive informacije, po 14 dneh so ugotovili, da moramo podpisati še pogodbo za direktne odobritve in zato verjetno naslednji teden ne bomo mogli izplačati plač, saj ni zagotovljeno varovanje podatkov, če gredo plačilni nalogi direktno z računa. Sicer pa se mi zdi v teh časih elektronsko poslovanje nekaj samoumevnega, tudi doma poslujem z banko elektronsko že nekaj let.
Lep dan želim vsem.

Lep dan želim vsem.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Mirko, se strinjam da je to delo mukotrpno. Morda ne boste verjeli - mi imamo 35 zaposlenih in smo do tega mesec imeli ročno poslovanje, niti iz programa nismo mogli iztiskati plačilnih nalogov. Pomagali smo si tako, da smo plačilne naloge za plače (bilo jih je med 70 in 80) vnesli v Word in jih tiskali na papirnate naloge. Medtem, ko smo za plačilo računov natiskali samo glavo in naš TRR, ostalo pa vse ročno. Se mi zdi, da smo zadnji v Sloveniji, glede na našo velikost, ki imamo ročno poslovanje.
naj se javi, če obstaja še kdo

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt: