Letno poročilo - AJPES
Moderator: Mirko Zbačnik
Letno poročilo - AJPES
Pozdravljeni,
prosim, če mi pomagate. V letno poročila za AJPES sem vnesla podatke - vse je pravilo vnešeno.
Vendar imam problem, z podjetjem sem pričela v letu 2007 in zato nimam podatkov za predpreteklo leto kot jih zahteva program in ne morem shraniti oziroma oddati podatkov.
Ali je imel kdo že tak problem, kako ste ga rešili?
Že vnaprej hvala za kakšne koli rešitve.
prosim, če mi pomagate. V letno poročila za AJPES sem vnesla podatke - vse je pravilo vnešeno.
Vendar imam problem, z podjetjem sem pričela v letu 2007 in zato nimam podatkov za predpreteklo leto kot jih zahteva program in ne morem shraniti oziroma oddati podatkov.
Ali je imel kdo že tak problem, kako ste ga rešili?
Že vnaprej hvala za kakšne koli rešitve.
Če ste pričeli v letu 2007, potem podatki za leto 2007 so, za 2006 pa ni potrebno vnašati nikjer... tam kjer pa računa velikost podjetja, pa pustite prazno, ker tisto sam računa in ko ne javlja več napake, lahko oddate.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Ja v primeru, če so bile lani bilance oddane z istim uporabniškim imenom in geslom.Mirko Zbačnik napisal/-a:Lankse podatke lahko dobite s prijavo na AJPES brezplačno, a ne?
Kar se tiče Firefoxa, se morajo certifikati uvoziti:
Orodja/Možnosti/Napredno/šifriranje/Preglej certifikate/Vaši certifikati/Uvozi...