Kilometrina
Moderator: Mirko Zbačnik
Kilometrina
Zanima me vaše mnenje o izplačilu kilometrine: če ima nekdo veliko potnih stroškov - ali mora za vsako pot pisati potni nalog, ali lahko konec meseca naredi zbir poti (datum, relacija, namen in št. km) ? Je to dovolj za izplačilo kilometrine?
jaz za krajše poti, sploh po Sloveniji, in takrat ko ni drugih stroškov razen kilometrine, izdelam mesečni potni nalog, kjer so v obračunu navedene vse relacije in prevoženi kilometri. Menim, da to mora zadostovati, saj morate službene poti potem dokazovati na drug način, sam potni nalog včasih ne zadošča. Za te mesečne naloge samo poskrbite, da bodo na njih vsi potrebni podatki (relacija, namen poti, datum ter ura prihoda in odhoda, število prevoženih kilometrov).
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Sam potni nalog ima po mojem nalogo dokazila da smo bili na službeni poti na primer škodne odgovornosti zavarovalnice. Za pripoznanje potnih stroškov pa menim, da zadostuje verodostojni zapis poti ne lgede v kakšni obliki.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko