Natančno Dursa
Moderator: Mirko Zbačnik
Natančno Dursa
Ima kdo težave z Dursom?
Po mojih evidencah so vsi davki in prispevki plačani, res da z delno davčno izvršbo.
Ko sem šla iskat potrdilo o plačanih davkih pa so še kar nekaj našli (kar precej). Kartice njihove evidence ne dajo, znesek mi je referentka napisala samo na listek papirja,
Po mojih evidencah so vsi davki in prispevki plačani, res da z delno davčno izvršbo.
Ko sem šla iskat potrdilo o plačanih davkih pa so še kar nekaj našli (kar precej). Kartice njihove evidence ne dajo, znesek mi je referentka napisala samo na listek papirja,
Re: Natančno Dursa
A jih niste vprašali iz katerega naslova izvira dolg? Najbrž so vam obračunali tudi zamudne obresti. Predlagam, da se z referentko dogovorite za sestanek, vzamete s sabo svoje kartice in z njo uskladite stanje.
LP
LP
Jaz sem do zdaj še vedno dobil kartice če sem zahteval, šel sem v njihovo računovodstvo in jih dobil. Mogoče niste pooblaščeni.
Ja pa možno, da je razlika nastala zaradi stroškov postopka in zamudnih obresti.
Ja pa možno, da je razlika nastala zaradi stroškov postopka in zamudnih obresti.
Nič od tega ne drži. Znesek je kar za dva obroka, po en za ZPIZ in Davek iz dejavnosti, brez obresti. Pa tudi pooblaščena sem.
Pojma nimam, kaj se dogaja,
Pojma nimam, kaj se dogaja,
To je zelo čudno, da ne dajo kartic. Zahtevajte jih še enkrat, ker se morajo videt vse obremenitve in vsa vaša plačila z datumi.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Jaz tudi mislim, da pojdite še enkrat na Durs v knjigovodstvo in tam rečite za kartice. Po mojem so to dolžni dati. Kvečjemu lahko kaj zaračunajo, morejo pa jih dat.
Re: Natančnost Dursa
Pred nekaj dnevi so pošiljali iz Dursa knjigovodsko stanje na dan 31.8.2009. Se to stanje "ujema" s tistim, ki ste ga prejela na "listku". ?
Sem uredila. Zjutraj na Durs ni štimalo, popoldne pa je. popoldne pa: Ja, veste, da je res knjiženo.