Do sedaj sem si stiskala po zaključku leta vedno oboje-dnevnik knjiženja in kartice kontov.
Sedaj pa me programer prepričuje, da je to nesmiselno, da vse stranke tiskajo ali eno ali drugo...
saj podatki se res "duplirajo"- kar je na kartici ,j etudi v dnevniku,ali obratno, vendar je izpis drugačen.
Kako delate ostali oz.kaj se vam zdi smiselno?
Dnevnik ali kartice kontov ali oboje
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Re: Dnevnik ali kartice kontov ali oboje
Gre za dve vsebinsko različni zadevi. Dnevnik knjiženja predstavlja kronološki pregled knjiženj, konto kartice pa tudi vsebinsko.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Po Slovenskih računovodskih standardih je potrebno imeti oboje na razpolago. Jaz pri velikih količinah shranim na CD v pdf obliki.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Hvala, a pri manjših pa si stiskate , oboje?
Ja pri manjših kar oboje stiskam.
Naty
Naty,hvala.
Ostali tut oboje?
Ostali tut oboje?
Jaz naredim oboje..
lp
lp
Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)
takih, ki jih lahko rešimo sami. (Lyndon B. Johnson)