lepo prosim za čimprejšnji odgovor! Leta 2012 bom izpolnil pogoje za upokojitev, do takrat pa bom kot starejši delavec na zavodu za zaposlovanje kot odpuščen delavec iz poslovnih razlogov. Sedaj pa so mi iz zavoda poslali Poziv za dopolnitev zahtevka in sicer, da naj predložim pisno soglasje s pisno izjavo. Sedaj sem pa v dilemi ali naj bo to soglasje s pisno izjavo,
da se strinjam z odpovedjo iz poslovnih razlogov ali se ne strinjam, ker kot sem prebral v nekaterih dokumentih, če daš
pozitivno soglasje k odpovedi iz poslovnih razlogov, da ti ne pripada nadomestilo za brezposelnost.
Zanima me tudi ali za to obstajajo obrazci ali pa če ima kdo kakšen primer take izjave.
Najlepša hvala že vnaprej.
NUJNO-sOGLASJE S PISNO
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Re: NUJNO-sOGLASJE S PISNO
Mislim, da gre za soglasje, da ste seznanjeni z vsebino odpovedi, ki ne vpliva na same pravice z odpovedjo, podobno vprašanje mi je pred kratkim postavil znanec in na forumu sem dobil potrditev, poglejte prispevek: viewtopic.php?f=4&t=32979&p=132481&hili ... ed#p132481 .
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko