Seveda lahko, samo čimprej bi rada vedela, ker sem že čisto "znervirana", človek se
trudi, dela, ..., potem pa namesto plačila dobiš "figo". Ti plačaš DDV - on ga odbija, ti plačaš davek iz dobička - on ima strošek, na koncu pa ne plača...
Doker nisem dala izvršbe, sem samo prosila za plačilo - je bilo vse OK, kar naprej je
obljubljal, da plačilo bo, podpisala sem tudi že asignacijo, da bo nakazilo takoj po podpisu - ker več kot en teden ni bilo nič - mi je tisti, ki bi mi moral denar nakazati povedal, da sploh še računa ni dobil od mojega dolžnika... itd.
Tako daleč je pripeljalo vse skupaj, da sem dala izvršbo na COVL. Bil je zelo užaljen, tako, da sva zaključila s sodelovanjem....
Dobil je pravnomočen sklep o izvršbi, zdaj je zaprl trr (ko sem dobila obvestilo o zaprtju
trr iz sodišča, je imel na tem trr-ju 13 izvršb) in odprl drugega, zamenjal je sedež podjetja, ki je zdaj v drugem kraju, preko te firme skoraj nič ne posluje, ker ve kako bo
z denarjem, ki bo prišel na ta trr. ZA NAMEČEK PA JE ODPRL DRUGO FIRMO IN PREKO NJE
VESELO DELA NAPREJ, BREZ PROBLEMA....
Ali vas to ne bi jezilo?