priročnik za računovodstvo
Moderator: Mirko Zbačnik
priročnik za računovodstvo
Pozdravljeni!
Sem čisto nova na forumu.
Zasledila sem ponudbo založbe *****-***** za priročnik o plačah in o računovodstvu.
Zanima me, kakšne so vaše izkušnje z omenjenima priročnikoma. Ali sta pregledna in kako je z aktualizacijami - kakšna je povprečna cena in ali je opravljena dovolj hitro glede na spremembe zakonodaje (npr. DDV).
Ali mogoče založba tudi pošlje priročnika na ogled oz, če z njim niste zadovoljni, vam vrne denar?
Ali obstajajo mogoče kakšne boljše zadeve?
Sprašujem zato, ker se zaradi znižanja poslovnih stroškov pripravljamo, da bomo sami prevzeli knjigovodstvo v malem podjetju. Izobrazbo imam, nimam pa dovolj izkušenj in potrebujem nekaj literature. Kaj mi priporočate?
Lep pozdrav!
novinka
Sem čisto nova na forumu.
Zasledila sem ponudbo založbe *****-***** za priročnik o plačah in o računovodstvu.
Zanima me, kakšne so vaše izkušnje z omenjenima priročnikoma. Ali sta pregledna in kako je z aktualizacijami - kakšna je povprečna cena in ali je opravljena dovolj hitro glede na spremembe zakonodaje (npr. DDV).
Ali mogoče založba tudi pošlje priročnika na ogled oz, če z njim niste zadovoljni, vam vrne denar?
Ali obstajajo mogoče kakšne boljše zadeve?
Sprašujem zato, ker se zaradi znižanja poslovnih stroškov pripravljamo, da bomo sami prevzeli knjigovodstvo v malem podjetju. Izobrazbo imam, nimam pa dovolj izkušenj in potrebujem nekaj literature. Kaj mi priporočate?
Lep pozdrav!
novinka
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Kot kupec priročnika o računovodstvu sem z njim zadovoljen, predvsem zato, ker pojasnujejo SRS. Aktualizacije priročnika bodo četrletne. Mogoče je za začetnika nekoliko težij, a če ga predelate vam je terorija o računovodenju jasnejša.
Za kritike je še prezgodaj, bom še videl. Sicer je pa praksa najboljši učitelj. Z dokumentacije se boste še največ naučili. Smatram, da poznate osnove računovodstva, drugače vam priporočam, da obiščete eno izmed usposabljanj.
Reklama za izdelek je na našem portalu.
http://www.racunovodja.com/clanki.asp?clanek=506
Mirko
Za kritike je še prezgodaj, bom še videl. Sicer je pa praksa najboljši učitelj. Z dokumentacije se boste še največ naučili. Smatram, da poznate osnove računovodstva, drugače vam priporočam, da obiščete eno izmed usposabljanj.
Reklama za izdelek je na našem portalu.
http://www.racunovodja.com/clanki.asp?clanek=506
Mirko
Tudi sama sem naročila priročnik in tudi njihov vestnik. Lahko rečem, in to z zadovoljstvom, da je priročnik pregleden, in tudi pri začetnih korakih veliko pomaga. Ima obrazložene pojme (n.pr. kaj je konto in tako naprej, primere knjiženja ...). Z aktualizacijo pa ne vem kako. Zaenkrat se mi zdi, da sem za denar dobila kvalitetno stvar.
zoa
zoa
Priročnik za računovodstvo
Kot vidim je tu že nekaj novincev v računovodtsvu. Tudi jaz bom po novem vodila knjige pa vidim, da ste večinoma zadovoljni z omenjenim priročnikom.
Ali je mogoče še kateri priročnik dober pri vodenju računovodstva oz. poslovnih knjig.?
Kateri program mi svetujete naj kupim ali *****....Obstaja kateri drugi..
lep pozdrav
Gracijela
Ali je mogoče še kateri priročnik dober pri vodenju računovodstva oz. poslovnih knjig.?
Kateri program mi svetujete naj kupim ali *****....Obstaja kateri drugi..
lep pozdrav
Gracijela
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt: