priročnik za računovodstvo

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
novinka
Nov član
Nov član

priročnik za računovodstvo

Odgovor Napisal/-a novinka »

Pozdravljeni!

Sem čisto nova na forumu.

Zasledila sem ponudbo založbe *****-***** za priročnik o plačah in o računovodstvu.

Zanima me, kakšne so vaše izkušnje z omenjenima priročnikoma. Ali sta pregledna in kako je z aktualizacijami - kakšna je povprečna cena in ali je opravljena dovolj hitro glede na spremembe zakonodaje (npr. DDV).
Ali mogoče založba tudi pošlje priročnika na ogled oz, če z njim niste zadovoljni, vam vrne denar?

Ali obstajajo mogoče kakšne boljše zadeve?

Sprašujem zato, ker se zaradi znižanja poslovnih stroškov pripravljamo, da bomo sami prevzeli knjigovodstvo v malem podjetju. Izobrazbo imam, nimam pa dovolj izkušenj in potrebujem nekaj literature. Kaj mi priporočate?

Lep pozdrav!

novinka
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Kot kupec priročnika o računovodstvu sem z njim zadovoljen, predvsem zato, ker pojasnujejo SRS. Aktualizacije priročnika bodo četrletne. Mogoče je za začetnika nekoliko težij, a če ga predelate vam je terorija o računovodenju jasnejša.

Za kritike je še prezgodaj, bom še videl. Sicer je pa praksa najboljši učitelj. Z dokumentacije se boste še največ naučili. Smatram, da poznate osnove računovodstva, drugače vam priporočam, da obiščete eno izmed usposabljanj.

Reklama za izdelek je na našem portalu.
http://www.racunovodja.com/clanki.asp?clanek=506

Mirko
dg
Začetnik
Začetnik
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a dg »

Menim, da je omenjeni priročnik za to ceno kar v redu. Če ste začetnik, bo treba malo pobrskati še kje drugje. Bo pa vam ta priročnik, ko boste vsaj malo osvojili osnove, v pomoč, tako pri knjiženju, kot tudi sicer. Pa le veselo ugriznite.
LP
novinka
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a novinka »

Najlepša hvala za informaciji.

Bom najbrž naročila. Potem pa bom še sama pokomentirala. Se mi pa zdi, da moraš imeti en priročnik, da pogledaš kako in kaj. Fina se mi tudi zdi možnost direktnega vprašanja in odgovora po mailu.

Lep pozdrav,

novinka
zoa
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a zoa »

Tudi sama sem naročila priročnik in tudi njihov vestnik. Lahko rečem, in to z zadovoljstvom, da je priročnik pregleden, in tudi pri začetnih korakih veliko pomaga. Ima obrazložene pojme (n.pr. kaj je konto in tako naprej, primere knjiženja ...). Z aktualizacijo pa ne vem kako. Zaenkrat se mi zdi, da sem za denar dobila kvalitetno stvar.

zoa
junij
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a junij »

Tudi mene mika kupiti to knjigo, zato prosim še za kakšen komentar.
lp

jun
gracia
Nov član
Nov član

Priročnik za računovodstvo

Odgovor Napisal/-a gracia »

Kot vidim je tu že nekaj novincev v računovodtsvu. Tudi jaz bom po novem vodila knjige pa vidim, da ste večinoma zadovoljni z omenjenim priročnikom.

Ali je mogoče še kateri priročnik dober pri vodenju računovodstva oz. poslovnih knjig.?

Kateri program mi svetujete naj kupim ali *****....Obstaja kateri drugi..

lep pozdrav

Gracijela :)
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Žal tu ni dovoljeno direktno naslavljanje raznih proizvodov... :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
gracia
Nov član
Nov član

Priročnik

Odgovor Napisal/-a gracia »

Hvala za obvestilo . Drugič bom bolj pozorna. Torej nakup le ega je zelo pametna stvar. Kaj pa glede programov. Obstaja kakšen posebej. Kako bi izvedela ne da bi " ga reklamirali na forumu".

lp

Gracijela
ajnos
Računovodja
Računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a ajnos »

Z zasebnimi sporočilu, kateremu od bolj izkušenih na forumu

LP
A
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Raje se poslužujte elektronske pošte :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori