POjasnila za mikro in male družbe
Moderator: Mirko Zbačnik
POjasnila za mikro in male družbe
Ali je dovolj, da se v Pojasnilih navede le tistih 6 točk(če jih sploh imaš),ki so navedena v navodilih za Pojasnila na Ajpesovi strani za oddajo LP,ali je treba navesti ves,kar je navedeno v Iksu?
Običajno sem pisala več, pa je neumno izdajati nekaj,kar ni zahtevano.
Kako delate drugi za mala podjetja?
Običajno sem pisala več, pa je neumno izdajati nekaj,kar ni zahtevano.
Kako delate drugi za mala podjetja?
Re: POjasnila za mikro in male družbe
Jaz izoplnim samo kar je potrebno, da mi program javi, da je vse o.k. in oddam.
Samo pojasnil program ne kontrolira oz.je dovolj,da je napisano nekaj,karkoli-vsebine pa ne more kontrolita-ker ni predpisana konkretno.
Pa ostali?
Pa ostali?
Uni, jaz navedem samo tisto kar želijo. Je pa mislim da v eni točki navedeno, da je potrebno razkriti vse metode, tako da je že s tem dovolj dela.
Po izkušnjah iz vseh teh let očitno tega nihče ne bere in je kot toliko drugih poročil in sličnega s.... samo sebi namen. lp
PS Če bom drugo leto dovolj našpičen, bom prepisal nekaj stavkov iz Pepelke, pa da vidimo...
PS Če bom drugo leto dovolj našpičen, bom prepisal nekaj stavkov iz Pepelke, pa da vidimo...
Pojasnila so vidna v javni objavi LP. Kadar z nekom začenjaš poslovati, jih je čisto zanimovo prebrati. Včasih res najdeš kaj pametnega.
če ne drugega, pa nekaj stavkov pravljice za lahko noč
Potem se je brezveze toliko sekirati zaradi njih:)) pa tudi preveč razkriti je brezveze-vidim,da drugi nimajo veliko,sem malo gledala.
Ta pojasnila so v bistvu nebodigatreba, ker ko že oddam vse bilance, dobim sive lase, ko vidim, da moram na koncu še to pisat. To pa zato, ker vem, da noben ne kontrolira, da je samo sebi namen, da vsi napišejo ravno toliko, da jih program spusti naprej. Ampak pri nas je birokratizem pač zakon, oblika pred vsebino pa tudi. Jaz sem na začetku pisarila, pisarila, pisarila.... potem pa sem brala druga pojasnila, recimo družb s par milijoni prometa, in sem si rekla: a sem jaz nora? 
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če je pa tako, bom tudi jaz letos še bolj zreducirala.