Pozdravljeni,
Zanima me ali lahko delodajalec zniža plačo vsem zaposlenim za 10% tako, da te preprosto obvesti po mejlu da je kriza in bodo plače nižje za 10%.
Obvestilo smo prejeli aprila in znižana plača velja že za plačo za marec.
V pogodbi o zaposlitvi nam sicer vsem piše, da je plača sestavljena iz plače, 10% stimulativnega dela, malice in prevoza, ampak
ta stimulativni del nam je bil razložen s strani delodajalca kot bonus, se pravi da bomo z novo pogodbo (ki smo jih vsi dobili v podpis 3 leta nazaj) lahko dodatno dobili še 10% stimulacije.
Te dodatne 10% stimulacije nismo nikoli videli, nikoli pa tudi ni bilo na plačilni listi prikazano, da bi bila ta 10% stimulacija del plače iz pogodbe o zaposlitvi.
Ali je delodajalec s tem kršil pogodbo ali ne? Ali lahko naslednji mesec ponovno zniža plačo za 10%? Ker tudi to smo že slišali jih omenjati...
Druga stvar, plače so nam izplačali, ampak samo neto znesek plače iz plačilne liste, ne pa tudi malice in prevoza, ker smo ustno dobili obvestilo, da je kriza in bodo izplačali v dveh delih.
Da pa bi bila stvar še boljša, so se odločili, da ne bodo plačali prispevkov in jih tudi niso (naj bi jih kasneje, kdaj ne vem, če je taka kriza, tudi majske plače ne bomo videli).
In sedaj me zanima, ali je neplačilo prispevkov (ki so v bistvu moj denar, saj se plačujejo od moje bruto plače) in neizplačilo malice ter prevoza zadosten razlog, da daš izredno odpoved?
Ker kot kaže, gre samo še na slabše in po vedenju delodajalca želijo spraviti nekaj delavcev stran iz krivdnih razlogov, nekaj pa tako, da bi šli pač sami, ker nočejo plačevati odpravnin za tehnološke viške...
umazanost brez primere in zdi se mi, da v takem podjetju ne želim več delati.
hvala,
lp,
Znižanje plače, neplačilo prispevkov
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: Znižanje plače, neplačilo prispevkov
O vsem, kar ste tukaj navedli, je moj nasvet prijava inšpekciji za delo.
Če boste dali odpoved iz krivdnih razlogod delodajlaca in dokazovali, da je krivda res na strani delodajalca, boste stopili na zelo, zelo dolgo trnovo pot ...
Če boste dali (sporazumno) odpoved pa to pomeni, da ne boste prejeli nadomestila za brezposelnost na zavodu.
Vsekakor pa ukrepajte, dokler je še čas.
Če boste dali odpoved iz krivdnih razlogod delodajlaca in dokazovali, da je krivda res na strani delodajalca, boste stopili na zelo, zelo dolgo trnovo pot ...
Če boste dali (sporazumno) odpoved pa to pomeni, da ne boste prejeli nadomestila za brezposelnost na zavodu.
Vsekakor pa ukrepajte, dokler je še čas.
Re: Znižanje plače, neplačilo prispevkov
No, kot sem predvidevala, zadnji zakonsko določen dan za izplačilo plač (18.), plače pa ni.
Po ZDR ima delavec možnost, da da delodajalcu izredno odpoved tudi v primeru da:
še 2 x ne dobimo plače do 18. v mesecu in lahko podam izredno odpoved, če prav razumem.
tole je slabše kot biti nezaposlen, vam povem, konstanten presing, iskanje napak in krivcev, poleg tega pa še ni zagotovo ali boš dočakal plačilo ali ne. Na bruhanje mi gre ob dejstvu, da si kot delavec v bistvu popolnoma nemočen, pokvarjeni zasebniki pa si polnijo žepe na naš račun.
Po ZDR ima delavec možnost, da da delodajalcu izredno odpoved tudi v primeru da:
se pravi, kaj je to bistveno zmanjšano plačilo? 10% je ali ne, kdo o tem odloča?mu je delodajalec vsaj dva meseca izplačeval bistveno zmanjšano plačilo za delo,
- mu delodajalec trikrat zaporedoma ali v obdobju šestih mesecev ni izplačal plačila za delo ob zakonsko oziroma pogodbeno dogovorjenem roku, poda izredno odpoved pogodbe o zaposlitvi
še 2 x ne dobimo plače do 18. v mesecu in lahko podam izredno odpoved, če prav razumem.
tole je slabše kot biti nezaposlen, vam povem, konstanten presing, iskanje napak in krivcev, poleg tega pa še ni zagotovo ali boš dočakal plačilo ali ne. Na bruhanje mi gre ob dejstvu, da si kot delavec v bistvu popolnoma nemočen, pokvarjeni zasebniki pa si polnijo žepe na naš račun.