Obvestilo centra za socialno delo
Moderator: Mirko Zbačnik
Obvestilo centra za socialno delo
Pozdravljeni,
danes mi je delavec prinesel neko obvestilo centra za socialno delo pa nisem prav prepričana kaj naj z njim naredim....
Glasi pa se:
Ta del obvestila obvezno takoj posredujte svojemu delodajalcu (v oddelek za obračun plač):
Povzetek obračuna dohodkov, izplačanih od 1.1. - 31.12.2011 iz naslova starševskega nadomestila pri izplačevalcu
Ministerstvo za delo, družino in socialne zadeve
Ta in ta delavec je prejel toliko in toliko nadomestila 1108
Kaj je to samo obvestilo ali ga moram posredovati na davčno ali kam drugam?
Hvala
Sara
danes mi je delavec prinesel neko obvestilo centra za socialno delo pa nisem prav prepričana kaj naj z njim naredim....
Glasi pa se:
Ta del obvestila obvezno takoj posredujte svojemu delodajalcu (v oddelek za obračun plač):
Povzetek obračuna dohodkov, izplačanih od 1.1. - 31.12.2011 iz naslova starševskega nadomestila pri izplačevalcu
Ministerstvo za delo, družino in socialne zadeve
Ta in ta delavec je prejel toliko in toliko nadomestila 1108
Kaj je to samo obvestilo ali ga moram posredovati na davčno ali kam drugam?
Hvala
Sara
Re: Obvestilo centra za socialno delo
To obvestilo shranite v njegovo kadrovsko evidenco. Potrebujete ga pri obračunu bolniške.
LP
LP
Tega nisem se nikoli počela.ajnos napisal/-a:To obvestilo shranite v njegovo kadrovsko evidenco. Potrebujete ga pri obračunu bolniške.
LP
Se to da v REK obrazec za mesec januar ali kako?
Sara
Ta podatek boš rabila samo v primeru, če boš obračunavala bolniško, ki se refundira oz. krvodajalsko. Bruto znesek, ki ga je delavec prejel pri CSD prištej znesku za dohodnino. Skupaj imaš potem osnovo za izračun nadomestila za refundirano bolniško.
Aha zdaj razumem. Najlepša hvala za pomoč. 
Sara
Sara
Zdravo,
sem ravno to tudi spraševala v tebi podatkov za durs
Se pravi, da ta izpisek ne pošiljam nikamor, v bistvu do bolniške odsotnosti zaposlenega niti ne potrebujem tega izpiska. Ko pa pride do bolniške, pa kot obrazec er-28 uporabim pri refundaciji (ko je refundacija možna)?
Hvala
sem ravno to tudi spraševala v tebi podatkov za durs
Se pravi, da ta izpisek ne pošiljam nikamor, v bistvu do bolniške odsotnosti zaposlenega niti ne potrebujem tega izpiska. Ko pa pride do bolniške, pa kot obrazec er-28 uporabim pri refundaciji (ko je refundacija možna)?
Hvala
Da, tako je.
Rubi,
hvala za potrditev.
Prijeten dan vsem
Lejla
hvala za potrditev.
Prijeten dan vsem
Lejla