Živio.
Do sedaj sem si vsako leto izpisala Ajpes poročila v excel, predvsem bilanco stanja in izkaz poslovnega izida, da mi ni potrebno vnašati ročno. Poročila sem danes oddala, vendar ko izpišem v excel, je vse brez zneskov. A je to morda zato, ker še nismo plačali in poslali potrdila?
LP in lep vikend vsem.
AJPES POROČILO IZPIS V EXCEL
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Re: AJPES POROČILO IZPIS V EXCEL
V zavihku "Status vnosa" imate levo nad tabelo pod gumbom "izpis v XML datoteeko" tudi gumb "izpis vseh obrazcev", poslužujte sega.
Klasično tidskanje včasih ne deluje, a kosem ga poiskusil, celo v "PDF" mi tudi ni delalo težav.
Skušajte izpisati iz excelove tabele. Zagotovo pa to ni zaradi neplačila, kajti jaz šele z izpisom potrdila dobim podatke, ki jih posredujem stranki. Če pa katera tega ne stori, dobi pač tam nekje v maju račun po pošti.
Klasično tidskanje včasih ne deluje, a kosem ga poiskusil, celo v "PDF" mi tudi ni delalo težav.
Skušajte izpisati iz excelove tabele. Zagotovo pa to ni zaradi neplačila, kajti jaz šele z izpisom potrdila dobim podatke, ki jih posredujem stranki. Če pa katera tega ne stori, dobi pač tam nekje v maju račun po pošti.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

Re: AJPES POROČILO IZPIS V EXCEL
Pravzaprav je bil problem v tem, ker imamo Windowse 2010 in je neka zaščita, tako da ko odpreš datoteko je potrebno klikniti omogoči urejanje in nato se pokažejo tudi podatki 
Upam, da bo pomagalo še komu, ki rabi podatke v excelu, pa ima novejše Windowse.
Lp
Upam, da bo pomagalo še komu, ki rabi podatke v excelu, pa ima novejše Windowse.
Lp