Me zanima, če ima kdo informacijo kdaj bodo na e-davkih spremenjena odbodja iz mesečnih na trimesečna.
lp,
Obdobja DDV
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: Obdobja DDV
Pozdravljeni.
Moralo bi že biti. Dobila sem informacijo, da naj bi glede na promet zavezanci sami predvidili ali so mesečni ali trimesečni in tako tudi oddali obračun, dokler na dursu ne spremenijo obdobij.
LP
Moralo bi že biti. Dobila sem informacijo, da naj bi glede na promet zavezanci sami predvidili ali so mesečni ali trimesečni in tako tudi oddali obračun, dokler na dursu ne spremenijo obdobij.
LP
na e-davkih je objavljeno:
vendar jaz sploh ne morem oddajati nobenega obračuna, ker za marec sploh nimam obdobja, tudi nimam trimesečnega... skratka nič šeČas objave: 10.4.2012 11:48:21
Veljavnost do: 28.4.2012 0:00:00
REŠENO - DDV-O centralna menjava obdobij pri davčnih zavezancih
Obveščamo vas, da je zaključena procedura za centralno menjavo obdobij.
Naty
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
Če imava jabolki in si ju izmenjava, imava še vedno vsak eno jabolko. Če pa si izmenjava ideji, ima vsak po dve. (George Bernard Shaw)
-
avansiplus
- Novinec

Danes smo dobili informacijo iz DURSA, da zadeve še niso popravili in da naj bomo ''potrpežljivi''.
Na e-davkih objavljeno obvestilo da obdobja DDV delujejo tako kot je treba - so kreirana glede na promet preteklega leta.