Pozdravljeni!
Zanima me kateri stroški so davčno priznani:
- račun za mobitel, ki se glasi na s.p. in ima naročnino - ali je kot strošek priznan znesek v 100% (včasih je znesek večji kot
naročnina)?
- ali je s.p.-ju priznan strošek za članarino društvu?
- s.p. ima v najemu poslovni prostor, ki ga želi na novo opremiti - gre za beljenje, zamenjavo talnih oblog in nabavo novega pohištva, opreme. Ali lahko uveljavlja stroške beljenja in menjave talnih oblog, ter nabavo pohištva?
Kje bi sploh lahko dobila podatke kaj lahko s.p. uveljavlja?
Davčno priznani odhodki
Moderator: Mirko Zbačnik
Nakup vinjete na s.p.
Zdravo
Zanima me če je nakup vinjete priznan strošek za s.p., ki dnevno za opravljanje dejavnosti uporablja avtocesto?
Je to davčno priznan strošek?
Lep pozdrav
Zanima me če je nakup vinjete priznan strošek za s.p., ki dnevno za opravljanje dejavnosti uporablja avtocesto?
Lep pozdrav
Re: Davčno priznani odhodki
Ali je možno, da kdo odgovori na zastavljena vprašanja glede priznanih stroškov?
Re: Davčno priznani odhodki
[quote="hiska"]Pozdravljeni!
- račun za mobitel, ki se glasi na s.p. in ima naročnino - ali je kot strošek priznan znesek v 100% (včasih je znesek večji kot
naročnina)? - storitve in naročnina so priznani stroški
- ali je s.p.-ju priznan strošek za članarino društvu? Odvisno : Za strokovno društvo ja - Avtomehaniku članarina v društvu avtomehanikov ja, v lovskem društvu ne.
- s.p. ima v najemu poslovni prostor, ki ga želi na novo opremiti - gre za beljenje, zamenjavo talnih oblog in nabavo novega pohištva, opreme. Ali lahko uveljavlja stroške beljenja in menjave talnih oblog, ter nabavo pohištva?
JA
naročnina)? - storitve in naročnina so priznani stroški
- ali je s.p.-ju priznan strošek za članarino društvu? Odvisno : Za strokovno društvo ja - Avtomehaniku članarina v društvu avtomehanikov ja, v lovskem društvu ne.
JA
Re: Nakup vinjete na s.p.
[quote="bajči"]Zdravo
JA
JA
Re: Nakup vinjete na s.p.
bajči napisal/-a:Zdravo
Lep pozdrav