POZDRAVLJENI
Zanima me, kaj mora narediti družba, katere direktor gre na neplačan očetovski dopust.
In sicer, kako se uredi v zvezi z zakonimim zastopnikom, namreč edini direktor je ta oseba, ki gre na neplačan očetovski dopust . Verjetno je treba narediti kakšno nadomeščanje, ker družba brez zakonitega zastopika ne more biti.
Prosim za nasvete, kako ste uredili, če ste imeli tako situacijo.
Hvala in lep dan
DIREKTOR BO KORISTIL OČETOVSKI DOPUST
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: DIREKTOR BO KORISTIL OČETOVSKI DOPUST
Pozdravljeni,
če ima kdo kakšen nasvet za zgoraj navedeno situacijo, se priporočam, ker še nisem uredila.
lp
marjanca
če ima kdo kakšen nasvet za zgoraj navedeno situacijo, se priporočam, ker še nisem uredila.
lp
marjanca
A res ne bi šlo? a sploh ne bo na voljo v nujnih primerih? Vem, da je obdobje daljše od dopusta,pa vendar - kako ravnate ko je na dopustu? Ga tudi takrat nadomeščate?
Nisem še imela takega primera, zato me zanima, kako to urediti.
Sicer je dosegljiv v nujnih primerih, ampak kaj je nujen primer?
Prvenstveno koristi očetovski dopust zato, da je v pomoč pri negi in ne, da bo skakal v firmo, vsakokrat, ko se ga rabi, poleg tega me skrbi, da bi bilo sumljivo oziroma bodo tretirali, da gre za zlorabo socialnih transferjev (ker prispevka do min.plača država)-nikoli ne veš, kaj si še lahko razlagajo.
Ali je dovolj, da pač za čas, ko je odsoten, enostavno nekoga pooblasti, da podpisuje dokumente?
Za pomembnejša odločanja pa se ga pokliče (nujen primer).
??
Sicer je dosegljiv v nujnih primerih, ampak kaj je nujen primer?
Prvenstveno koristi očetovski dopust zato, da je v pomoč pri negi in ne, da bo skakal v firmo, vsakokrat, ko se ga rabi, poleg tega me skrbi, da bi bilo sumljivo oziroma bodo tretirali, da gre za zlorabo socialnih transferjev (ker prispevka do min.plača država)-nikoli ne veš, kaj si še lahko razlagajo.
Ali je dovolj, da pač za čas, ko je odsoten, enostavno nekoga pooblasti, da podpisuje dokumente?
Za pomembnejša odločanja pa se ga pokliče (nujen primer).
??
Pozdravljeni,
ali res ni imel nihče takšnega primera?
Prosim za kak nasvet.Nujno!!!
lp
ali res ni imel nihče takšnega primera?
Prosim za kak nasvet.Nujno!!!
lp
Verjetno bi bilo začasno pooblastilo čist ok. Predlagam notarsko overjeno pooblastilo.
Hvala za nasvet
To se mi zdi v redu, ja.
lp
To se mi zdi v redu, ja.
lp