Dober dan,upam da sem na pravem mestu in da mi boste pomagali.
Sem bil za stalno zaposlen pri enem podjetju do 31/07/2013 pol sem dal odpoved in s 01/08/2013 zacel delat v novi firmi.
konc junija sem dobil regres v celoti v stari firmi.
Danes pa mi je nova firma nakazala sorazmerni delez regresa.
Ampak sem v dvomih ker mislim da mi ne pripada regres pri novi firmi ce mi je stara firma ga izplacala v celoti.
Al bi mogu jaz računovodkinji to javit al .....
hvala pa lp
regres dobil v dveh firmah
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: regres dobil v dveh firmah
Marko, bi bilo lepo, če to poveste.
Novi delodajalec bi bil lahko zahteval potrdilo od prejšnjega, kako ste koristili dopust in ali ste dobili regres.......
sicer pa, če bruto skupaj ne presega 70% povprečne plače v RS za predpretekli mesec, ni nič narobe......
....mogoče pa je regres pri novem delodajalcu višji in ste zato dobili razliko.....
bpp
Novi delodajalec bi bil lahko zahteval potrdilo od prejšnjega, kako ste koristili dopust in ali ste dobili regres.......
sicer pa, če bruto skupaj ne presega 70% povprečne plače v RS za predpretekli mesec, ni nič narobe......
....mogoče pa je regres pri novem delodajalcu višji in ste zato dobili razliko.....
bpp
-
markop1985
- Novinec

regres v prejsni firmi 850 bruto v tej 470 bruto
-
markop1985
- Novinec

Povprečne plače v RS za predpretekli mesec je bla 1.495,45 70% bi blo 1046,12 jaz sem dobil 1320 torej?
Si mi napisal da ce sem dobil majn kot 70% povprečne plače v RS za predpretekli mesec, ni nič narobe kaj pa ce sem dobil ves kot sem??
hvala pa lp
Si mi napisal da ce sem dobil majn kot 70% povprečne plače v RS za predpretekli mesec, ni nič narobe kaj pa ce sem dobil ves kot sem??
hvala pa lp
nasvet: pusti stat' !!!
lp
lp