delavcu smo večkrat podaljšali pogodbo. tokrat jo je dobil za nedoločen čas. sicer smo malo spregledali, tako da je za nedoločen čas od 1.7.2013.
ali moramo v zzzs naredit spremembo? kaj pa pri plačah glede prispevka za zaposlovanje, ga ne plačujemo ali?
hvala.
iz določenega na nedoločen čas
Moderator: Mirko Zbačnik
Re: iz določenega na nedoločen čas
tudi pri nas je delavcu 30.09. potekla pogodba za določen čas in s 01.10. smo ga zaposlili za nedoločen čas. Naredila sem odjavo in novo prijavo - pa sem se tudi spraševala, ali naj naredim tako ali samo spremembo na zzzs. Potrebujem pa še odgovor na vprašanje, kako je s prispevkom za zaposlovanje
Je kdo že izbrskal, katero varianto izbrati v tem primeru? Toliko razbijanja glave za drobiž...
Mincek
ja pismo, ko pa pride globa pa več ni drobiž 
Pri nas program odbije prispevek za zaposlovanje za osebo zaposleno za nedoločen čas, tko da smatram, da je tako pravilno. je pa res drobiž.
ja, ampak spremembe za toliko časa nazaj verjtnona zzzs ni možno narediti. ali?
Meni se je že zgodilo, da sem pozabila oddati spremembo na ZZZS, ko se je zgodila. Za nazaj sicer nisem mogla urediti, sem pa spremembo uredila s tekočim datumom in je vse bilo ok. Res pa je, da je bilo to lani, ko še ni bilo teh posebnih prispevkov za zaposlovanje.
Lp!
Lp!