Sklepi, računovodske usmeritve za s.p.
Moderator: Mirko Zbačnik
Na forumu jih žal ne boste mogli objaviti, ker je forum že brez slik preobsežen - če pa jih pošljete v kaki elektronski obliki (po možnosti .doc dokument ali kaj podobnega) na naš e-naslov, jih lahko prilagodimo in objavimo na strani ...
LP, Nina
PS: Naslov najdete, če na katerikoli strani v paščku na vrhu kliknete na "Pišite nam"
LP, Nina
PS: Naslov najdete, če na katerikoli strani v paščku na vrhu kliknete na "Pišite nam"
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal katrijn</i>
<br />Torej, ali je sploh kdo dobil sklepe, ali se vsi samo zahvaljujete za nekaj kar naj bi dobili? Predvidevam, da so sklepi v elektronski obliki in mi ni jasno zakaj jih ne pošljete na forum, da bodo na razpolago vsem.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Zaenkrat še nismo dobili ničesar ... Kot sem omenila, jih na forumu ne bo, če pa jih kdo poskenira, pretipka ali kaj podobnega, jih bomo objavili na Računovodja.com. Obljubim!
LP, Nina
<br />Torej, ali je sploh kdo dobil sklepe, ali se vsi samo zahvaljujete za nekaj kar naj bi dobili? Predvidevam, da so sklepi v elektronski obliki in mi ni jasno zakaj jih ne pošljete na forum, da bodo na razpolago vsem.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Zaenkrat še nismo dobili ničesar ... Kot sem omenila, jih na forumu ne bo, če pa jih kdo poskenira, pretipka ali kaj podobnega, jih bomo objavili na Računovodja.com. Obljubim!
LP, Nina