Pozdraljeni,
zasebnik ima popoldansko obrt, prejema pokojnino, zaposliti se je moral za dve uri tedensko (dimnikarstvo). Ali se mora narediti za zasebnika plačilna lista, oddati rek, obrazec?
Prav tako me zanima pri oddaji rek obrazca za zaposlenega me ustavi pri napaki, citiram:" Datum v polju 'M06DO' mora biti znotraj obdobja izplačila '01.2016'."
Prosim, če mi lahko kdo odgovori na te dve vprašanji.
Hvala.
lp
zaposlitev za dve uri tedensko
Moderator: Mirko Zbačnik
-
pedafinance
- Novinec

Re: zaposlitev za dve uri tedensko
[quote="pedafinance"]Pozdraljeni,
zasebnik ima popoldansko obrt, prejema pokojnino, zaposliti ???se je moral za dve uri tedensko
ne zaposliti, zavarovati kot sp
Ali se mora narediti za zasebnika plačilna lista, oddati rek, obrazec? -ne, ker ni zaposlen
ampak OPSVZ.
zasebnik ima popoldansko obrt, prejema pokojnino, zaposliti ???se je moral za dve uri tedensko
ne zaposliti, zavarovati kot sp
Ali se mora narediti za zasebnika plačilna lista, oddati rek, obrazec? -ne, ker ni zaposlen
ampak OPSVZ.
V polje M06DO morate vpisati zadnji dan meseca za katerega se obračuna plača; torej za januar 31.01.2016. Malo je "čudno", ker vpišejo se letne ure, obdobje pa je mesečno.
-
pedafinance
- Novinec

Ne, iz ZPIZ-a je dobil obvestilo, da se mora zaposliti za dve uri tedensko, ker ima dopolnilno dejavnost kot upokojenec, zato ne vem ali se mora oddati tudi plačilna lista, v rek-u namreč piše, da ne more biti plačilna lista za osebo, ki je nosilec s-p-ja.
Prosim če mi lahko kdo pomaga.
Prosim če mi lahko kdo pomaga.
...iz ZPIZ-a je dobil obvestilo, da se mora zaposliti??? za dve uri tedensko
napaka /ali ZPIZ ali pri branju dopisa/ : ne zaposliti, ampak zavarovati kot sp
napaka /ali ZPIZ ali pri branju dopisa/ : ne zaposliti, ampak zavarovati kot sp