dober računovodja

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Čakam .......

Mirko
ceveljd
Nov član
Nov član
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a ceveljd »

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal elektrik</i>
<br />Nina, članek ji kar oprostimo; jaz ga tudi še nisem objavil. Upajmo, da bo še sodelovala na forumu in nas reševala.

Mirko :wink:
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
ceveljd
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a ceveljd »

<blockquote id="quote"><font size="1" face="Tahoma, Verdana, Arial" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote"><i>napisal elektrik</i>
<br />Čakam .......

Mirko
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Mirko hvala za prijazne besede. Saj sem zasledila,že na forumu, da ste zelo prijazni, znanja polni in zelo dobrosrčni, zelo radi pomagate. No tudi nekateri drugi so taki in tudi jaz zelo rada
pomagam, če le zmorem in znam. Mislim, da bi ljudje v istem "cehu"
pa ja morali držati skupaj in si pomagati, ne pa si metati polena
pod noge in tekmovati kdo je boljši, mislim da se pač celo življenje človek uči in jaz osebno se zelo rada vedno kaj novega naučim in se dam podučiti. Sama sem človek prakse in bom z veseljem
kdaj kaj napisala v forum, glede izkušenj mogoče s kakšnim
"nam usojenim uradom ". Vsem želim lep "vikend", če le morete(DDV)
odklopite , sicer pa če vam manjka dobre volje poslušajte med knjiženjem ob petkih od 18 do 22 ure radio (RGL in Jožeta Brusa),
če me nič ne spravi v dobro voljo, me on sigurno. In to ni reklama
le nasvet za odpravo stresa računovodij.
Imejte se lepo , naj vam vreme ne pokvari razpoloženja, za dežjem
vedno pride sonce. :D. Lep dan Danica
barbarak
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a barbarak »

Lep nasvet ga. Danica, lep vikend tudi vam in vsem ostalim.

LP :D8-):???:
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Takole prekrškarji držijo skupaj, ja ... :mad:
A ma kdo številko kakega rubežnika, ki se ukvarja z zaplembami možganov?!

8-) Nina

PS: Upam, da ste že opazili, da se pretežno hecam ... Tako da so vaši možgani na varnem ... zaenkrat :twisted:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Danica, hvala za lepo misel.

PS.: Nina, ko dobiš rubežnika, ga prosi, da me pokliče. Vem za prazno deponijo možganov... .

Todi v šali je resnica, Nina!

Lep, vesel dan :D

Mirko
matina
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a matina »

Uršika! To pa je bilo hudo. Tu se ne gremo politike in sprevračanja besed. Napisala sem samo, kar mi je ena od predavateljic povedala. Res nimam tega certifikata. Zgubila sem voljo, da bi šla delat izpit, ker so izpiti slabo zasnovani in ne zagotavljajo tega, čemur so namenjeni. Kaj mi bo opravljen izpit, če potem ne bom upala nikomur povedati, da sem ga opravila.

Mogoče bere ta forum kdo iz GZS in bo vzel to debato konstruktivno. Pred časom smo razpravljali o izboljšanju računovodenja. Izpiti bi morali biti takšni, da bi imeli uporabniki računovodskih storitev garancijo kvalitete računovodje. Posledice nepravilnega knjiženja so lahko usodne za podjetje in njegove poslovne partnerje. S tem pa tudi za delavce zaposlene v teh podjetjih. Poznam primer iz prakse. Računovodja tega podjetja je sedaj davčni inšpektor, revizorju pa se tudi ni zgodilo nič.:mad:

lp
lupus
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a lupus »

pa še nekaj zeelo pomembnega!!! DOBRIH PREDAVATELJEV KRONIČNO PRIMANJKUJE! kaj pomaga teorija, če problematike ne poznaš iz prakse, drugo - četudi si še tak strokovnjak in ne znaš predavat razumljivo in tretje sestavit tak program, ki bo koristen in uporaben, ne pa samo nabiranje nekih teoretičnih dejstev, ki s prakso nimajo dosti opravit1
take so moje izkušnje!

K.
kaltrzic
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a kaltrzic »

Hja, Matina, glede tistega računovodja: to se dogaja, odvisno, koliko je kdo brezobziren in samozavesten. Zato pa drugi nastradamo! Ampak temu, mislim, ni kriv certifikat iz GZS. Še vedno sem mnenja, da bi morali s tem nadaljevati in morebiti kaj dograditi in doseči javno veljavnost, saj če bi morali vsi vodje knjigovodskih servisov imeti naziv "preizkušeni računovodja" (Inštitut za revizijo), bi to najbrž težko dosegli. Bi bilo pa vseeno malo več reda, saj po opravljenem 40-urnem tečaju vodenja knjig na Delavski univerzi tistega certifikata vseeno ne bi nihče dosegel. LP Alena
matina
Računovodja
Računovodja

Odgovor Napisal/-a matina »

Ja, na pogled težko rešljiv problem. Mogoče bi nam oz. naši državi prišla prav praksa iz tujine.:)

lp
Odgovori