Išćem računovodjo ...

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
2cv
Novinec
Novinec
Kraj: Slovenia
Kontakt:

Išćem računovodjo ...

Odgovor Napisal/-a 2cv »

Torej na kratko. Sp imam že nekaj let.
Do sedaj sem imel dejavnost samo založništvo in oglaševanje, sedaj pa sem to razširil na tudi druge dejavnosti dodal sem računalništvo.
Izdajam in tiskam revijo citroen bilten, ker pa je to nekomercialna revija vse stroške sem plačeval sam zadnji 2 leti nisem natisnil nič in delamo revijo in ostalo samo še na internetu.
Tisto enostavno knjigovodstvo nekako za leto 2004 bom spacal sam z kakim računalniškim program tako kot vsako leto do sedaj.
Torej za začetek leta nujno potrebujem računovodski servis, obrnil sem se pred kakim mesecem na vse, ki imajo strani na intranetu in nisem dobil niti ene konkretne ponudbe. Torej nujno rabim to s 1.1.200% Je pa res da vsaj za začetek iščem servis oz računovodjo, s kater bi bil vsaj na začetku možen dogovor da se delo skompezira in za delo računovodskega servisa sam ponudim vse računalniške storitve. No vsekakor pa najame rač. servis takoj samo zanimam me kako priti do kake konkretne ponudbe oz dogovora. Kako ste vi našli svoje računovodje???
[?]
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

http://www.racunovodja.com/mdokumenti/rac_serv.asp :wink:

PS: konkretno oglaševanje na forumu žal ni dovoljeno, saj se preživljamo z reklamami (da ne bo kakih zamer ...), seveda pa obstajajo drugačni načini, recimo e-pošta ...
2cv
Novinec
Novinec
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a 2cv »

ne sej vem da oglaševanje ni primerno za forum tudi sam tega ne dopuščam na svojih forumih.
So pa sporočila sam ne vem a to dela na tem forumu ???

zasebna sporočila saj za to sem dal to pod temo forum.

Vsem tem ki so na netu sem že poslal emaile torej to je že adakta ...

Torej me vseno zanimajo izkušnje drugih kako in zakaj so se odločili za nek računovodski servis in na kašen način (poleg intrneta) so ga poiskali ..
Nina
Administratorka
Administratorka
Kontakt:

2cv, tole sporočilo nikakor ni letelo na vas ... Letelo je na odgovor, ki sem ga izbrisala, ker je vseboval konkretno telefonsko številko.

Zasebnih sporočil ta forum ne omogoča, omogoča pa pošiljanje e-pošte preko obrazca, do katerega je mogoče priti s klikom na simbol pisma ob imenu uporabnika (za tiste, ki tako vstrajno objavljajo svoje e-naslove direktno na forumu:wink:) ...

LP, Nina
Spiko
Programer gosposke mogote
Kraj: Saint Barthelemy
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Spiko »

Nina napisal/-a: Zasebnih sporočil ta forum ne omogoča,...
To pa ne bo držalo :angel:
Nina
Administratorka
Administratorka
Kontakt:

Spiko, tebi bom pa kar prepovedala dostop na forum ... Da mi takole spodkopavaš avtoriteto :shudic:
Spiko
Kraj: Saint Barthelemy
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Spiko »

Nina napisal/-a:Spiko, tebi bom pa kar prepovedala dostop na forum ... Da mi takole spodkopavaš avtoriteto :shudic:
:ssok:

:molci:

:axe:

:enozob:
helena
Računovodski mojster
Računovodski mojster

Odgovor Napisal/-a helena »

Spiko, toti novi čudeki so super :nevem:
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a pamps »

odgovor 2cv-ju:
Pred nekaj dnevi je nek računovodski servis na forumu spraševal, kako priti do strank. Strinjam se z odgovori, da je največja reklama zadovljna stranka. Mogoče bi morali povprašati kakšne svoje znance in prijatelje, ki imajo podjetja ali so fizične osebe, ki opravljajo dejavnost (kot vi), kdo jim vodi knjige, ter vam posredovati podatke, ki jih želite. Verjetno je precej knjigovodskih servisov (manjša, družinska podjetja), ki se ne reklamirajo v medijih, ker pridobivajo nove stranke na priporočila.
Lep pozdrav!
Odgovori