Pretpreteklik
Moderator: Mirko Zbačnik
Pretpreteklik
Pripravljam refundacijo za mesec januar in bi potrebovala pretpreteklik to je za november 2004. Je mogoče komu znan? Včasih je bil na portalu objavljen, zdaj pa tega več ni. Tudi na davčni ga ne vedo!
Lp!
Lp!
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Jaz se s temi faktorji vedno lovim, v tem sem še precej nova in enkrat so mi že zavrnili refundacijo in sem morala popravljati obrazce in jih pošiljati okrog, tako da sem zdaj prav alergična na to refundacijo.
Torej v januarski plači sem imela refundacijo za boleznino nad 30 dni z osnovo v letu 2003 in nego družinskega člana z osnovo v letu 2004 in so mi na ZPIZ-u rekli, da moram uporabiti 1,1526 za obe refudaciji, čeprav ne vem zakaj
No v februarski plači imam pa refundacijo boleznine nad 30 dni in bom uporabila faktor 1,1480, za nego družinskega člana pa 1,0863.
In upam, da bo pravilno, prosim za kašen komentar ker sem čisto ZGUBLJENA med temi refundacijami in se nič ne znajdem.
Hvala vam za pomoč.
Torej v januarski plači sem imela refundacijo za boleznino nad 30 dni z osnovo v letu 2003 in nego družinskega člana z osnovo v letu 2004 in so mi na ZPIZ-u rekli, da moram uporabiti 1,1526 za obe refudaciji, čeprav ne vem zakaj
No v februarski plači imam pa refundacijo boleznine nad 30 dni in bom uporabila faktor 1,1480, za nego družinskega člana pa 1,0863.
In upam, da bo pravilno, prosim za kašen komentar ker sem čisto ZGUBLJENA med temi refundacijami in se nič ne znajdem.
Hvala vam za pomoč.