Jaz sem za predlog, da se organiziramo in gremo na Šmartno goro (po 31.3.) in tam še kakšno rečemo.
Ni potrebno veliko: določimo datum, uro in mesto zbora, potem pa dalje!
Pozdrav vsem mučenikom, ki "ne morejo na počitnice"
Plače v računovodskem servisu
Moderator: Mirko Zbačnik
Tudi jaz sem za, za Šmarno goro in za članek, za povezovanje.
Zadnje čase veliko razmišljam o svojem delu in če bi 8 let nazaj vedela, kaj me čaka, ko sem se odločila za računovodstvo, bi se verjetno odločila drugače. Sem namreč tip človeka, ki se lažje poglobi v eno področje in ga natančno obdela, kot pa v množico področij, ki jih moraš obvladati, poleg računovodstva.
Ampak, odkar sem odkrila tale portal, je tisočkrat lažje .
:)
:)
Ampak, odkar sem odkrila tale portal, je tisočkrat lažje .
Mene pa najbolj jezi, da stvari niso definirane - pogosto imaš več možnosti in ponavadi stranke pričakujejo, da se bomo mi odločali namesto njih.
Pa še ena cvetka: nekaterih ne morem navaditi, kaj je račun in kaj plačilo. Vsako leto se ponavlja ista zgodba: "ja, bom prinesel/a papirje, vendar tega še nisem plačal/a." Kot da ne gre v stroške, če še ni plačano. In enako velja za izdane račune. Ne vem ali bi se smejala ali bi jokala.
Pa še ena cvetka: nekaterih ne morem navaditi, kaj je račun in kaj plačilo. Vsako leto se ponavlja ista zgodba: "ja, bom prinesel/a papirje, vendar tega še nisem plačal/a." Kot da ne gre v stroške, če še ni plačano. In enako velja za izdane račune. Ne vem ali bi se smejala ali bi jokala.
-
Spiko
- Programer gosposke mogote

- Kraj: Saint Barthelemy
- Kontakt:
Predlagam, da se konkretno preizkusite v skupinskem oblikovanju dokumentasova napisal/-a:Za začetek bi lahko že na našem portalu objavili neki članek recimo:
Nezadovoljstvo računovodskih delavcev v državi zaradi .....vedno večjih sprememb, na finančno računovodskem-davčnem področju, katere moraš operativno obladovati brez dodatnega plačila, brez koristnih nasvetov delavcev DURSA,ker še sami niso dozoreli tem spremembam ....., zaradi...nespoštovanja delodajalcev, (ki ne obvladujejo še 10 % vseh teh opravil,) do izvajalcev računovodskih opravil, .. in še bi lahko naštevali...:):D
:???: Nekako bi mogli opozoriti tudi na sebe, drugače bodo nas vedno imeli za idiote.
Nezadovoljstvo računovodskih delavcev v državi
-
yanna
Nam v bistvu zakoni, roki za oddajo dokumentov in te zadeve, vežejo roke in moč. Namreč, če bi imeli kakršnokoli drugo delo, ki bi ga lahko delali do nezavesti dolgo, bi nas pričeli ceniti že iz želje, da bi dočakali rezultat in tudi iz nekakšnega (včasih hudo varljivega) občutka, da če pa se neki tako dolgo dela, pa že mora biti pomembna zadeva in zelo težka - dejavnika lenobe običajno ne prepoznavajo ravno tisti, ki bi to prvo morali videti.
Mi,
Ah.... life is a beach...le ko bi dobili lahk kakšen mesec frei, da bi to beach prišli...
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt: