Darilo
Moderator: Mirko Zbačnik
Da vsaka ne more žrvovati 1000,00 sit za darilo - ne vem no. Oprosti, če sem nevljudna, vendar vskoraj vsako leto pri nas gre katera na porodniško - smo sorazmerno mlad kolektiv in nikoli tega ne prikažemo kot poslovni odhodek podjetja. Za tistega jurja pa nikogar sigurno ne bo kaj manj.
Če pa že hočete - izplačajte "navidezne" dnevnice in bo stvar urejena.

Če pa že hočete - izplačajte "navidezne" dnevnice in bo stvar urejena.
SPRING
(Da vsaka ne more žrvovati 1000,00 sit za darilo - ne vem no. Oprosti, če sem nevljudna, vendar vskoraj vsako leto pri nas gre katera na porodniško - smo sorazmerno mlad kolektiv in nikoli tega ne prikažemo kot poslovni odhodek podjetja. Za tistega jurja pa nikogar sigurno ne bo kaj manj.)
Žal nismo vsi zaposleni v velikih podjetjih, kjer je to možno, v našem podjetju smo štirje! Poleg tega pa se mi zdi lepo, če se direktor spomne tudi na delavce.
(Če pa je odgovorna oseba v podjetju odločila, da jo obdari podjetje, pa morate seveda upoštevati ZDoh in obračunati boniteto (med bonitete spadajo tudi darila preteklim, sedanjim in bodočim delojemalcem).
Kako pa naj obračunam boniteto, če je ta mesec že na porodniški? Ali lahko na plačilni listi za mesec april obračunam samo boniteto?
Žal nismo vsi zaposleni v velikih podjetjih, kjer je to možno, v našem podjetju smo štirje! Poleg tega pa se mi zdi lepo, če se direktor spomne tudi na delavce.
(Če pa je odgovorna oseba v podjetju odločila, da jo obdari podjetje, pa morate seveda upoštevati ZDoh in obračunati boniteto (med bonitete spadajo tudi darila preteklim, sedanjim in bodočim delojemalcem).
Kako pa naj obračunam boniteto, če je ta mesec že na porodniški? Ali lahko na plačilni listi za mesec april obračunam samo boniteto?
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt: