licenca za računovodjo

Pogovor o raznih seminarjih, izobraževanjih, izpopolnjevanjih

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Sergeja, vidim dve možnosti:
In koneckoncev le zakaj bi plačevala strokovnjaka, če sem lahko to jaz...????
1. Ali boste nudili brezplačno pomoč in
2. Ali pa pač ne boste strokovnjak?

Jaz bom pa kar računovodja, ker kot vidim, se mi konkurenčnost izboljšuje (dve računovodkinji manj in dve stranki več) :spomezik:
Slika

PS.: In še nekaj: usluge so zastonj, storitev se pa plača. :kladivo:

Lep pozdrav v upanju, da vaju ne bom potreboval, pa brez zamere!
Slika
Nazadnje spremenil Mirko Zbačnik, dne 12 Apr 2005, 09:27, skupaj popravljeno 2 krat.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
sergeja
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a sergeja »

Mirko, narobe ste me razumeli: Sama ne bom potrebovala psihiatra, če bom to jaz(sebi bom pa menda že kaj zastonj naredila:)Slika , čeprav je to vam kot računovodji verjetno težko razumeti. Slika

Sicer pa velja, jaz vam moje stranke, vi Mirko pa pridete potem k meni na eno seanso... Opp ALI SPLOH VESTE KOLIKO STANE URA PRI PSIHIATRU???Slika
"le čevlje sodi naj kopitar" F.Prešeren
SergejaSlikaSlika
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Srgeja, če kdo, smo ravno mi tusti, ki razumemo, kaj se pravi zastonj delat! Saj jamramo, da nas premalo cenijo.

Dogovorjeno!

Malce pa moraš biti nor, če hočeš ostat računovodja. Ko bom videl vaš račun, se mi bo spet zmešalo in sva zopet na seansi..... Vmes me poštimate, da obdelam stranke. Te mi ne plačajo, pa sem spet vaš. ko vidim vaš račun se mi....
Noro!

Slika
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
rina
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a rina »

Mirko,
zakaj se še vi ne podate med pesnike, saj vidim da vam je Rabindranat Tagore zelo pri srcu. Tako ne boste potrebovali storitev psihiatra, pa tudi če bi bila to zastojnska usluga. In pri Sergeji bo krajša vrsta za seanse. Tudi jaz bi potrebovala kakšno urico psiho terapije. :ploska: :? :spomezik:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Upam, da bo Sergeja našla svoj mir kar v računovodstvu. Če se ne motim, vas bega, da bi bila pridobitev licence za vodenje računovodskih servisov obvezna. Kot je meni znano in kar sem na tem forumu že zapisal, zaenkrat kaj takega še ni v načrtih. To je le želja združenja računovodji GZS, ki si prizadeva doseči isto kot mi. Tudi oni si želijo, da bi bilo čim manj šarlatanov v našem poslu, ter da bi s kvaliteto dosegli tudi višjo ceno. Če se tega sami zavedamo, smo že na pravi poti. Slika

PS.: Rina, tudi v umetnosti ni kruha, žal. Zato bom kar računovodja. Slika
Mirko Slika
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Ali je kdo šel včeraj po vpisno dokumentacijo na GEA College - zanima , me koliko sošolcev dobim izmed forumašev v jeseni!
Slika
Mirko Slika
ursamodic
Moderatorka študentskega kotička

Odgovor Napisal/-a ursamodic »

vsaj eno sošolko!
Urša SlikaSlika
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

Tudi jaz sem se vpisala za Računovodjo vendar v M.Soboti, a je mogoče kdo se vpisal sem na tem koncu?
Ker bo letos to prvič, me prav zanima kako bo izgledalo in kdo se bo bolj lovil. Malce me je strah, pa vendar upam, da študij bo in da nam bo vsem uspelo, da ne bomo preveč dnarja metali vstran.
lep dan... :)
kvrcko
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a kvrcko »

Mene pa zanima Zavod IRC iz Ljubljane /opravičujem se za napisano ime/ , do sedaj ga ni še nihče omenil. Šolnina pa je 330.000,00 sit. Višja šola je v LJ ali CE. Se bo kdo vpisal oziroma ali veste kaj več o tem zavodu.
Kolebam med GEO in CPU, zanima me pa tudi IRC, zato prosim za odgovor.

Lep pozdrav in hvala.
Tina
marinka
Začetnik
Začetnik

Odgovor Napisal/-a marinka »

odprla sem staro temo. Iz vsega nisem zasledila ali je obvezna licenca ali ne. Ali pa mogoče kdo ve, če bo obvezno po letu 2007, ko bomo še bolj v Euro....
Lepo pozdravljeni
Marinka
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Zaenkrat, kot je meni znano, še ni obvezna po zadnjih informacijah, res da sem jih iskal lansko leto, si o tem še ne upajo razmišljat. Nastala bi "gneča", ker tu niso pod vprašajem le računovodski servisi, pač pa vsi, ki vodijo računovodstvo v firmah. Bo pa treba razmišljat v to smer, če drugega ne, ti izobrazba da med drugim tudi nekaj znanja.
Mirko Slika
nf
Nov član
Nov član

Odgovor Napisal/-a nf »

Tudi jaz imam eno informacijo v zvezi z izobraževanjem. Ne vem, če ste vsi tukaj kot jaz, ki imam samo V. stopnjo. Tudi jaz imam veliko željo po študiju, vendar se mi finance ne smejijo najbolj.
Pred časom sem dobila po mailu ponudbo za "Izobraževanje računovodij javnega sektorja", vendar je izobraževanje namenjeno računovodjem javnega sektorja, ki že imajo VII. stopnjo in je to nadeljevanje. Je pa vse BREZPLAČNO!!!!
Ker pa jaz rada vrtam, sem tja poklicala in vprašala, če imajo kaj za nas, ki imamo V. stopnjo. Gospa mi je rekla, da še ne, se pa pripravlja. Zadevo so šele začeli pripravljati, tako, da letos jeseni še ne bo nič. Nisem pa sigurna, ali je rekla, da bo drugo leto jeseni ali čez dve leti.
Upam, da tudi brezplačno.

LP,
Nataša
Odgovori