obrazec ER-28

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
pika1
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

obrazec ER-28

Odgovor Napisal/-a pika1 »

Ali mi lahko kdo pomaga. Kje na spletu najdem obrazec ER-28.
Hvala!
gbranka
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a gbranka »

to je za bolniške a ne? No če je to ta, jaz izpisujem oz. izpolnjujem zahtevke za refundacijo bolniške kar v excelovi obliki, ki je ojavljena na strani zzzs-ja. Do sedaj ni bilo nobenih težav z refundacijo. Je zasnovano kot kak mini programček, tako da vsebuje vse potrebne firmule, ki jih potrebuješ, pa tudi pozabiti ne moraš ničesar napisati. Razen faktor moraš izračunati sam, ali ga poiskati na spletu, če je osnova za celo leto (plače).

no če je to to, potem upam, da sem ti kaj pomagala. Če ga ne boš našla, pa piši in ti napišem točen naslov, ali pa ti ga pošljem po mailu.

pa lep pozdrav

Branka
tisdno
Računovodja
Računovodja
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a tisdno »

pika1
Računovodja
Računovodja

Hvala. Ta obrazec moram pripravit za delavko, ki odhaja. Ker je državna služba zahtevajo točno ta izpolnjen obrazec za v primeru bolniške. Bom ga malo bolje pogledla, kaj sploh to je.
Lp!
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a pamps »

Obrazec ER-28 je poročilo o zadržanosti in osebnem dohodku. Pred nekaj meseci sem ga panično iskala na spletu, vendar ga nisem našla; morala sem v knjigarno.
gbranka
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a gbranka »

verjetno ga zahtevajo zato, da bi v primeru bolniške imeli vse podatke, ki bi jih potrebovali, da bi lahko zahtevali refundacijo. Če zahtevajo obrazec od dzs-ja, potem ga pač na roke izpišiite, če pa zahtevajo samo podatke o plačah, ki jih potrebujejo za morebitno refundacijo, pa mislim, da bi zadostoval tudi tisti iz spleta. Na zzzs nič ne komplicirajo. Jaz vedno oddajam na njihovih obrazcih in nikoli na tistih, ki jih kupiš v knjigarni.
po vsebini je obrazec iz spleta, ki ga najdete na naslovu, ki ga je napisal tisdno enak kot er 28. Jaz res nikoli ne kompliciram s temi papirji. Pač izpolnim tistega od zzzs-ja v excelu, ker izpolnim samo poro.čilo o zadržanosti, zahtevek za refundacijo pa se po večini izpolni avtomatsko.
pika1
Računovodja
Računovodja

Se zahvaljujem, mi je pomagalo! Lep deževen dan.
Odgovori