Ali mi lahko kdo pomaga. Kje na spletu najdem obrazec ER-28.
Hvala!
obrazec ER-28
Moderator: Mirko Zbačnik
to je za bolniške a ne? No če je to ta, jaz izpisujem oz. izpolnjujem zahtevke za refundacijo bolniške kar v excelovi obliki, ki je ojavljena na strani zzzs-ja. Do sedaj ni bilo nobenih težav z refundacijo. Je zasnovano kot kak mini programček, tako da vsebuje vse potrebne firmule, ki jih potrebuješ, pa tudi pozabiti ne moraš ničesar napisati. Razen faktor moraš izračunati sam, ali ga poiskati na spletu, če je osnova za celo leto (plače).
no če je to to, potem upam, da sem ti kaj pomagala. Če ga ne boš našla, pa piši in ti napišem točen naslov, ali pa ti ga pošljem po mailu.
pa lep pozdrav
Branka
no če je to to, potem upam, da sem ti kaj pomagala. Če ga ne boš našla, pa piši in ti napišem točen naslov, ali pa ti ga pošljem po mailu.
pa lep pozdrav
Branka
Vsi podatki in obrazci
http://www.zzzs.si/zzzs/internet/zzzs.n ... 8C00271C9B
http://www.zzzs.si/zzzs/internet/zzzs.n ... 8C00271C9B
verjetno ga zahtevajo zato, da bi v primeru bolniške imeli vse podatke, ki bi jih potrebovali, da bi lahko zahtevali refundacijo. Če zahtevajo obrazec od dzs-ja, potem ga pač na roke izpišiite, če pa zahtevajo samo podatke o plačah, ki jih potrebujejo za morebitno refundacijo, pa mislim, da bi zadostoval tudi tisti iz spleta. Na zzzs nič ne komplicirajo. Jaz vedno oddajam na njihovih obrazcih in nikoli na tistih, ki jih kupiš v knjigarni.
po vsebini je obrazec iz spleta, ki ga najdete na naslovu, ki ga je napisal tisdno enak kot er 28. Jaz res nikoli ne kompliciram s temi papirji. Pač izpolnim tistega od zzzs-ja v excelu, ker izpolnim samo poro.čilo o zadržanosti, zahtevek za refundacijo pa se po večini izpolni avtomatsko.
po vsebini je obrazec iz spleta, ki ga najdete na naslovu, ki ga je napisal tisdno enak kot er 28. Jaz res nikoli ne kompliciram s temi papirji. Pač izpolnim tistega od zzzs-ja v excelu, ker izpolnim samo poro.čilo o zadržanosti, zahtevek za refundacijo pa se po večini izpolni avtomatsko.