Računovodski program?

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

mika123
Novinec
Novinec

Računovodski program?

Odgovor Napisal/-a mika123 »

Prosim za pomoč

V našem podjetju kupujemo nove programe za računovodstvo in trgovino. Nekako smo se že odločili za program ***, vendar me vseeno muči vprašanje kakšen je ta program. Prosim vas če kdo uporablja ta program za mnenje.

Ker vem da na forumu ni dovoljena reklama, prosim za odgovore na e-mail.

Hvala vsem
Nina
Administratorka
Administratorka
Kraj: Kranj
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Nina »

Ker na forumu ni dovoljena reklama, ni dovoljeno niti omenjanje imen programov ...
gbranka
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a gbranka »

živjo mika

če želiš, da ti kdo piše na mail, boš morala napisati svoj naslov.

lep pozdrav

Branka
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Zelo praktična v te namene je uporaba zasebnih spročil (na dnu vsakega sporočila desno spodaj). Če želi kdo svetovati, naj se poslužuje tega :spomezik: .
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kontakt:

In klik na povezavo email vam omogoči, da si preko foruma pošiljate e-sporočila ... E-naslovi so skriti predvsem zato, da ne bi prejemali preveč nezaželene pošte ...
Nina
Administratorka
Administratorka
Kontakt:

Mika123 in gbranka, lepo prosim, da zasebnih sporočil ne pošiljata meni, ampak druga drugi. Tudi e-pošto si lahko pošiljata preko foruma - verjetno bo to celo boljše, saj v zasebnih sporočilih še vedno deluje filter prepovedanih besed.

Torej, če želi gbranka poslati sporočilo mika123, naj klikne na povezavo DIREKTNO pod njenim odgovorom v to temo.
Če želi mika123 poslati sporočilo gbranki, naj klikne na povezavo DIREKTNO pod gbrankinim odgovorom v to temo.

Hvala za razumevanje
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Nina napisal/-a:, saj v zasebnih sporočilih še vedno deluje filter prepovedanih besed.
Kaj misliš s tem!? :|
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kontakt:

Želim povedati, da na forumu obstaja filter, v katerega vnesemo besede, za katere ne želimo, da se pojavljajo v sporočilih. Na manj "vzgojenih" forumih so tja vnešene kletvice, pri nas pa so to večinoma imena podjetij in programov - vsaj tista, ki ste jih najpogosteje uporabljali na forumu ...

Žal ta filter deluje tudi v zasebnih sporočilih, zato je tudi tam težko napisati, kateri program uporabljate.

PS: v prvem sporočilu lahko vidite, kako deluje - pojavijo se /// ...
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Torej je dobro, da vsak, ki hoče posredovati svoje (ne)dobre izkušnje z določenim programom, raje uporablja e-sporočila.

Sem se že ustrašil, da mi kdo prebira zasebna sporočila :szardi: . Če gre pa za reklame, potem pa vse v redu. Lep uspešen dan še naprej in uživajte v dežju!
Mirko Slika
Nina
Administratorka
Administratorka
Kontakt:

elektrik napisal/-a:Sem se že ustrašil, da mi kdo prebira zasebna sporočila :szardi: .
No, no, no ...

Teoretično vam lahko pregledujejo zasebna sporočila, sploh, če nimate dobro zaščitenega računalnika :spomezik:

Praktično pa ... Vsi, ki soustvarjamo ta portal, se zavedamo, da se moramo truditi za vaše zaupanje in z brskanjem po vaših zasebnih podatkih si ga verjetno ne bomo prislužili ...

Lep dan, dragi moji ...

:ssirok:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Saj nisi vzela tega resno.... . Saj veš, včasih si zaželiš s kom kaj pogovoriti, ki bi koga še zelo zanimalo, a mi želimo to zadržati le zase.

Kar nadaljujte tako naprej! :spomezik:
Mirko Slika
alijana
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

mika 123

Odgovor Napisal/-a alijana »

Poslala ti bom preko zasebnega sporočila moje mnenje o računovodskih programih. Če te zanima katerega uporabljam, kaj sem uporabljala, moje mnenje, mi pošlji vprašanje na moj e-naslov. Lp,
Alijana
Odgovori