Računovodski program?
Moderator: Mirko Zbačnik
Računovodski program?
Prosim za pomoč
V našem podjetju kupujemo nove programe za računovodstvo in trgovino. Nekako smo se že odločili za program ***, vendar me vseeno muči vprašanje kakšen je ta program. Prosim vas če kdo uporablja ta program za mnenje.
Ker vem da na forumu ni dovoljena reklama, prosim za odgovore na e-mail.
Hvala vsem
V našem podjetju kupujemo nove programe za računovodstvo in trgovino. Nekako smo se že odločili za program ***, vendar me vseeno muči vprašanje kakšen je ta program. Prosim vas če kdo uporablja ta program za mnenje.
Ker vem da na forumu ni dovoljena reklama, prosim za odgovore na e-mail.
Hvala vsem
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Mika123 in gbranka, lepo prosim, da zasebnih sporočil ne pošiljata meni, ampak druga drugi. Tudi e-pošto si lahko pošiljata preko foruma - verjetno bo to celo boljše, saj v zasebnih sporočilih še vedno deluje filter prepovedanih besed.
Torej, če želi gbranka poslati sporočilo mika123, naj klikne na povezavo DIREKTNO pod njenim odgovorom v to temo.
Če želi mika123 poslati sporočilo gbranki, naj klikne na povezavo DIREKTNO pod gbrankinim odgovorom v to temo.
Hvala za razumevanje
Torej, če želi gbranka poslati sporočilo mika123, naj klikne na povezavo DIREKTNO pod njenim odgovorom v to temo.
Če želi mika123 poslati sporočilo gbranki, naj klikne na povezavo DIREKTNO pod gbrankinim odgovorom v to temo.
Hvala za razumevanje
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Želim povedati, da na forumu obstaja filter, v katerega vnesemo besede, za katere ne želimo, da se pojavljajo v sporočilih. Na manj "vzgojenih" forumih so tja vnešene kletvice, pri nas pa so to večinoma imena podjetij in programov - vsaj tista, ki ste jih najpogosteje uporabljali na forumu ...
Žal ta filter deluje tudi v zasebnih sporočilih, zato je tudi tam težko napisati, kateri program uporabljate.
PS: v prvem sporočilu lahko vidite, kako deluje - pojavijo se /// ...
Žal ta filter deluje tudi v zasebnih sporočilih, zato je tudi tam težko napisati, kateri program uporabljate.
PS: v prvem sporočilu lahko vidite, kako deluje - pojavijo se /// ...
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Torej je dobro, da vsak, ki hoče posredovati svoje (ne)dobre izkušnje z določenim programom, raje uporablja e-sporočila.
Sem se že ustrašil, da mi kdo prebira zasebna sporočila
. Če gre pa za reklame, potem pa vse v redu. Lep uspešen dan še naprej in uživajte v dežju!
Sem se že ustrašil, da mi kdo prebira zasebna sporočila
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

No, no, no ...elektrik napisal/-a:Sem se že ustrašil, da mi kdo prebira zasebna sporočila.
Teoretično vam lahko pregledujejo zasebna sporočila, sploh, če nimate dobro zaščitenega računalnika
Praktično pa ... Vsi, ki soustvarjamo ta portal, se zavedamo, da se moramo truditi za vaše zaupanje in z brskanjem po vaših zasebnih podatkih si ga verjetno ne bomo prislužili ...
Lep dan, dragi moji ...
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt: