Acrobat reader
Moderator: Mirko Zbačnik
Acrobat reader
Mi kdo lahko pomaga. Imam dokument v akrobatu, rada pa bi ga izpolnila ( da ga nebi zmeraj ročno vnašala)
Aki je to možno in kako se to naredi.
Lahko mi pošljete odgovor tudi na mail :
pikica970@email.si
Aki je to možno in kako se to naredi.
Lahko mi pošljete odgovor tudi na mail :
pikica970@email.si
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Za vas bi bila rešitev, da si pridobite Acrobat Distiller, s katerim lahko oblikujete tekst, prenašate iz worda, excela itd., itd... . Ne vem, če se da tega dobit prek spleta brezplačno.
Imel sem ga na računalniku, a mi je računalničar, ko je popravljal posledice napada virosa tega odstranil in dal običajnega. Pač ni vedel, da je to "boljša" verzija. Drugače grete na ikon T (zraven je kvadratek), tekst označite, ga določite za kopiranje in ga preslikate v na primer wor. Žal pa mi ni uspelo dz preslikavo oblik, na primer obrazca. Tako lahko le prekopirate tekst. Sicer pa dokument se da kopirat, vendar le kot "slika" in je ni mogoče kar tako popravljat.
Imel sem ga na računalniku, a mi je računalničar, ko je popravljal posledice napada virosa tega odstranil in dal običajnega. Pač ni vedel, da je to "boljša" verzija. Drugače grete na ikon T (zraven je kvadratek), tekst označite, ga določite za kopiranje in ga preslikate v na primer wor. Žal pa mi ni uspelo dz preslikavo oblik, na primer obrazca. Tako lahko le prekopirate tekst. Sicer pa dokument se da kopirat, vendar le kot "slika" in je ni mogoče kar tako popravljat.
Nazadnje spremenil Mirko Zbačnik, dne 24 Avg 2005, 12:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
adobbe pro 6.0
mislim da vam te stvari pomaga urediti tudi adobe pro 6.0., malo se potrudite in gaposkušajte kje dobite.
lp
lp