Iščem zaposlitev

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
gianja
Novinec
Novinec

Iščem zaposlitev

Odgovor Napisal/-a gianja »

Pozdravljeni
Mogoče kateri od vas ve, če kje v Mariboru potrebujejo pomoč v računovodstvu oziroma administraciji.

LP Janja
tassika
Začetnik
Začetnik
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a tassika »

poglej malo na zavodu za zaposlovanje ali pa preko študentskega servisa, tam tudi včasih iščejo delavce za dalj časa. Drugače pa ko sem jaz iskala zaposlitev sem napisala ponudbe in jih poslala po vseh računovodskih servisih v Ljubljani in imela sem srečo, dobila razgovor, zdaj pa že dve leti delam.

lp :P
tasy
Miro1
Novinec
Novinec

Zaposlitev v računovodskem servisu

Odgovor Napisal/-a Miro1 »

Če se želite zaposliti v perspektivnem računovodskem servisu pod dobrimi delavnimi pogoji in samostojno obvladujete dvostavno knjiženje, obračun DDV, obračun plač, in izdelavo zaključnih računov, ter imate ustrezne izkušnje v računovodskem servisu, vas vabimo, da nam to sporočite na email miro@siol.com. Delujemo v Ljubljani in Kranju.

Lep pozdrav, Miro
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

A se je možno zaposliti tudi za polovični del.čas in pod kakšnimi pogoji? Pa še na splošno me zanima, kakšne so kaj plače za taka dela,ker se dobi tako različne informacije, da ne veš, kakšna je vsaj približna resnična slika? Saj jaz ne iščem službe, jo pa moja kolegica in me zato zanima.Upam, da ne zveni nevljudno.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Da se zaposlit tudi za krajši čas, pri več delodajalcih hkrati. Skupaj pa razen za nekatera delovna mesta, zaposlitev ne sme presegati 40 ur na teden.
Plače pa jaz osebno ne vem kakšne so. Če malce pogledate na spletne strani zavoda, boste videli, pribljižno kaj ponujajo. Če vas na razgovoru postavijo to zelo neprijetno vprašanje, se lahko izvijete z odgovorom: "Primerno".
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori