PREVOZ NA DELO
Moderator: Mirko Zbačnik
PREVOZ NA DELO
Mi prevoz na delo obračunamo po ključu, ki nam ga posreduje avtobusna postaja po veljavnem ceniku ( od 2 do 5 km npr.230 sit, od 6 do 10 npr. 300 sit in tako naprej) ali je to pravilno in zanima me, če se plača še kakšna dajatev zraven?
-
irenca
Made, ali ste iz Maribora oz. okolice?
Tudi jaz sem imela podoben primer za dva zaposlena v Mariboru in sem tudi upoštevala tak cenik. Zaposleni mi je povedal, koliko km je od njegovega doma do sedeža firme, potem pa sem na podlagi tega cenika izračunala, koliko mu pripada povračila za prevoz na delo in z dela. Če uporabljate cenik, ki vam ga posreduje avtobusna postaja, ni osnove za obračun kakršnih koli dajatev
Tudi jaz sem imela podoben primer za dva zaposlena v Mariboru in sem tudi upoštevala tak cenik. Zaposleni mi je povedal, koliko km je od njegovega doma do sedeža firme, potem pa sem na podlagi tega cenika izračunala, koliko mu pripada povračila za prevoz na delo in z dela. Če uporabljate cenik, ki vam ga posreduje avtobusna postaja, ni osnove za obračun kakršnih koli dajatev
-
likvidator
- Nov član

mi izplačujemo prevoz na delo na osnovi kilometrov, ki jih ima delavec do podjetja. vsak delavec posreduje število kilometrov. potem pa mu izplačamo na osnovi podatkov, ki jih dobimo na avtobusni postaji. tako delavec, ki ima do podjetja 2 km dobi isto kot tisti, ki ima 5 km, delavec ki ima do podjetja 7 km, dobi isto kot tisti ki ima 9 itd. se pravi isto kot made. dajatev pa ne zaračunavamo nobenih.