oddih
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Dobro jutro; danes pa je deževen ponedeljkov dan...Upam, da ste petek izkoristili,ko je bilo še toplo?! Jaz sem ga maksimalno...
Kar fajn se je ohladilo, kajne? Ponedeljki so zame tako težki.., težko začnem z delom, pa še dež pada danes...no ja.saj bo. Kavo si moram privoščit in bo že bolje
Prijeten zagon tedna vam želim
Kar fajn se je ohladilo, kajne? Ponedeljki so zame tako težki.., težko začnem z delom, pa še dež pada danes...no ja.saj bo. Kavo si moram privoščit in bo že bolje
Prijeten zagon tedna vam želim
Super dnevi so bili tole, jutrišji bo pa še boljši ...
Torej: končno sem uspela narediti nekaj čudaških izpitov (z očetom jim praviva balastni), en zagovor imam še jutri, ampak se svet ne bo podrl, če ga slučajno ne naredim, ker jih je bilo že dozdaj dovolj, da grem naprej
Zato nasvet za vse šolarje: nikoli obupat, ker je vedno možnost, ker če so izpit nekateri že naredili, ga lahko tudi vsi ostali
LP, N.
Torej: končno sem uspela narediti nekaj čudaških izpitov (z očetom jim praviva balastni), en zagovor imam še jutri, ampak se svet ne bo podrl, če ga slučajno ne naredim, ker jih je bilo že dozdaj dovolj, da grem naprej
Zato nasvet za vse šolarje: nikoli obupat, ker je vedno možnost, ker če so izpit nekateri že naredili, ga lahko tudi vsi ostali
LP, N.
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Tako nekako bi moralo zgledat....Nina napisal/-a:Super dnevi so bili tole, jutrišji bo pa še boljši ...
Zato nasvet za vse šolarje: nikoli obupat, ker je vedno možnost, ker če so izpit nekateri že naredili, ga lahko tudi vsi ostali![]()
LP, N.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt: