voščilnice

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
ansaj
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

voščilnice

Odgovor Napisal/-a ansaj »

Zopet smo dobili voščilnice umetnikov, ki slikajo z usti in nogami. Cena 4.400,00 SIT. Zanima me, ali voščilnice vračate, ali pa kar plačate prispevek, čeprav so poslali voščilnice, ki jih niste naročili. :yawinkle:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Zopet tema, o kateri smo že govorili. Dotikajo pa se naše vesti. A obnašajte se, kot da ste to prejeli od "normalnih" ljudi. Saj invalidi tudi so ljudje, kot smo mi. Ni vam potrebno vračat voščilnic in tudi vam ni potrebno plačat naloga. Noben invalid ni zadovoljen, če ga pomilujete. Če hočete, pa jih lahko tudi plačate ali nakažete tudi večji znesek, nihče vam tega ne prepoveduje.

Zaradi tega ne imejte slabe vesti!

PS.: Potrditev moje teze sem slišal tudi v kontaktni oddaji na radiju, ko je bilo govora o invalidih in je bilo med drugim izpostavljeno tudi to vprašanje.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
pika1
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a pika1 »

Nam so dejali, da jim nakažemo kolikor paš smatramo, da so vredne in po svojih možnostih. Smo kar nekaj plačali in še donaročili. Nekje jih itak moramo naročiti. Upamo, da bodo vsaj nekaj od tega imeli.
lp!
Odgovori