Pozdravljeni!
Delovni čas v podjetju traja od 8. do 16.ure. Delavec je odšel na službeno pot (Slovenija) od 14.30 vrnil se je ob 20.uri. Ali mu pripada kakšen delež dnevnice?
Prosim za hiter odgovor!
Dnevnica nujno
Moderator: Mirko Zbačnik
ne vem kaj ima to z 143. členom. Edino to, da bi moral delodajalec dati pisno zahtevo po nadurnem delu. Če je delavec šel na službeno pot izven rednega delavnega časa je to nadurno delo. Mislim, da ni dolžen delati preko svojega delavnega časa brezplačno pa če je to na sedežu družbe ali pa na poti na katero ga pošlje delodajalec.
Kakorkoli že službena po je delovna obvzenost in se všteva v delovni čas in če je to preko polnega delovnega časa so to nadure. Ne najdem člena v ZDR, ki bi tako delo kategoriziral drugače.
Pozdrav vsem,
MG
Kakorkoli že službena po je delovna obvzenost in se všteva v delovni čas in če je to preko polnega delovnega časa so to nadure. Ne najdem člena v ZDR, ki bi tako delo kategoriziral drugače.
Pozdrav vsem,
MG
Navada v Sloveniji je, da se službena pot smatra kot delovni čas 8 ur in ne realni čas prebit na službeni poti. Nekateri delodajalci to tolmačijo s tem, da se dnevnica in nadure izključujejo. Med zakoni ne najdem nobene zakonske podlage za takšno početje. Službena pot je delovna obveznost in se mora kot takšna tudi plačati. Če je službena pot 8 ur potem je to polni čas za ta dan, če je službena pot več kot 8 ur je razlika delo preko polnega časa - nadure. Dnevnica je namenjena izključno povračilu stroškov prehrane med potjo in ničemur drugemu.
Pamps zelo bi bila vesela če mi nakažete zakonsko podlago, ki govori drugače, ker je jaz po najboljši volji nisem našla.
Pozdrav vsem,
MG
Pamps zelo bi bila vesela če mi nakažete zakonsko podlago, ki govori drugače, ker je jaz po najboljši volji nisem našla.
Pozdrav vsem,
MG
Načeloma se strinjam z vašo definicijo, vendar so me izkušnje v preteklosti naučile drugače: nadurno delo je opredeljeno v ZDR in se lahko obračuna le, če je pisno odrejeno za namene, naštete v 1. točki 143. člena.
Na to temo sem se zelo dobro pripravila pred letom ali dvema, ko se je znancu, ki ima podjetje in precej zaposlenih, najavila inšpekcija zaradi pregleda nadurnega dela. Na njegovo željo sem sodelovala pri pregledu (ker ga je bilo rahlo strah, njegova računovodkinja pa je zbolela par dni prej). Pri pregledu nadurnega dela na službeni poti so zahtevali vpogled v pisne odredbe (ki jih ni bilo) in na lastne oči sem videla "radiranje" teh nadur.
Ker tudi moje stranke pogosto zastavijo podobna vprašanja, sem za nasvet že večkrat vprašala Zvezo. Pa vedno dobim isti odgovor: nadure lahko obračunamo, če so izpolnjeni pogoji 143. člena ZDR; za presežne ure na sl.poti pa se lahko koristijo tudi proste ure, seveda v dogovoru z delodajalcem.
Torej, to so razlogi, zaradi katerih sem previdna in nikoli pa nisem trdila, da je dnevnica kaj drugega kot povračilo stroškov prehrane na službeni poti.
Na to temo sem se zelo dobro pripravila pred letom ali dvema, ko se je znancu, ki ima podjetje in precej zaposlenih, najavila inšpekcija zaradi pregleda nadurnega dela. Na njegovo željo sem sodelovala pri pregledu (ker ga je bilo rahlo strah, njegova računovodkinja pa je zbolela par dni prej). Pri pregledu nadurnega dela na službeni poti so zahtevali vpogled v pisne odredbe (ki jih ni bilo) in na lastne oči sem videla "radiranje" teh nadur.
Ker tudi moje stranke pogosto zastavijo podobna vprašanja, sem za nasvet že večkrat vprašala Zvezo. Pa vedno dobim isti odgovor: nadure lahko obračunamo, če so izpolnjeni pogoji 143. člena ZDR; za presežne ure na sl.poti pa se lahko koristijo tudi proste ure, seveda v dogovoru z delodajalcem.
Torej, to so razlogi, zaradi katerih sem previdna in nikoli pa nisem trdila, da je dnevnica kaj drugega kot povračilo stroškov prehrane na službeni poti.
Ne trdim, da morajo biti ure opravljene preko polnega delovnega časa VEDNO nadure. Lahko jih tudi prerazporedimo tako, da jih delavec koristi druge dneve. Vendar trdim, da delavec NI dolžan teh ur delati zastonj in se jih samo zaradi tega, ker ni bil na sedežu podjetja ignorira in ne upošteva v delovni čas ampak preprosto na njih "pozabi" - češ saj je dobil dnevnico, kar pa ni v redu.
Pozdrav vsem,
MG
Pozdrav vsem,
MG