PRIZNANJE OTROKA PRED ROJSTVOM
Moderator: Mirko Zbačnik
PRIZNANJE OTROKA PRED ROJSTVOM
Pozdravljeni!
Večkrat ste mi že pomagali, svetovali in vaši odgovori so vedno točni, zakar se vam iskreno zahvaljujem.
Sem noseča, PDP 29.01.2005, redno zaposlena in želiva s partnerjem(nisva poročena, prijavljena 8 let v skupnem gospodinjstvu), da predčasno prizna otroka, da se izogneš kolobociji v porodnišnici okrog priimka...
Vem , da takšna možnost obstaja na CSD ali matičnem uradu. Sedaj pa vprašanje - zakaj se to ne da na CSD v Velenju?????
Pravkar sem prišla od tam, kjer so mi povedali, da je to protizakonito in četudi oni naredijo takšen zapisnik, jim matični urad Velenje le-tega ne prizna.
Moj sodelavec je to brez problema uredil v Mariboru na matičnem uradu.
Ali smo ista država ali kaj....?????
Večkrat ste mi že pomagali, svetovali in vaši odgovori so vedno točni, zakar se vam iskreno zahvaljujem.
Sem noseča, PDP 29.01.2005, redno zaposlena in želiva s partnerjem(nisva poročena, prijavljena 8 let v skupnem gospodinjstvu), da predčasno prizna otroka, da se izogneš kolobociji v porodnišnici okrog priimka...
Vem , da takšna možnost obstaja na CSD ali matičnem uradu. Sedaj pa vprašanje - zakaj se to ne da na CSD v Velenju?????
Pravkar sem prišla od tam, kjer so mi povedali, da je to protizakonito in četudi oni naredijo takšen zapisnik, jim matični urad Velenje le-tega ne prizna.
Moj sodelavec je to brez problema uredil v Mariboru na matičnem uradu.
Ali smo ista država ali kaj....?????
ne vem zakaj delate tak cirkus
kolikor vem je priznanje mogoče samo po rojstvu, pred rojstvom pa samo v oporoki
rajši se posveti sebi in prenašaj dobro energijo na otroka
ko boste šli s partnerjem iz porodnišnice se pa ustavita na matičnem uradu v petnajstih minutah je narejen zapisnik in je vse urejeno in nobenega ne boli glava
preverjeno že pri dveh princeskah
kolikor vem je priznanje mogoče samo po rojstvu, pred rojstvom pa samo v oporoki
rajši se posveti sebi in prenašaj dobro energijo na otroka
ko boste šli s partnerjem iz porodnišnice se pa ustavita na matičnem uradu v petnajstih minutah je narejen zapisnik in je vse urejeno in nobenega ne boli glava
preverjeno že pri dveh princeskah
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Jaz vam pa predlagam, da to storite prej, ker bo manj nevšečnosti ob porodu - takrat imate druge skrbi. Tam navedeta tudi okviren datu rojstva, če vesta, povesta spol ali ime ... in je urejeno. Potrebujeta le osebna dokumenta in je urejeno. Seveda, to opravite na matičnem uradu.
Ne vem, če je to prenašanje slabe volje na otroka......
Vem, ker sem to opravil pred kratkim
.
Ne vem, če je to prenašanje slabe volje na otroka......
Vem, ker sem to opravil pred kratkim
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt: