oddih

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Pri tej novejši tehniki sem se sprva spraševal, če bomj jaz ubogal njih.... . :wink: :?
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
komar66
Računovodja
Računovodja
Kraj: bloke

Odgovor Napisal/-a komar66 »

Mirko najboljše je da ostaneva pri stari tehniki, lesene dilce, kol za zaviranje pa še frajerja bova če se pojaviva na krvavcu
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Dobra ideja, ni kaj. A poskrbiš da bo takrat prazen, pa reševalni helikopter naj kroži nad nama.

Sicer me je pa ta tehnika kar zasvojila :spomezik:
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
komar66
Računovodja
Računovodja

ravno kar se dogovarjam z maserkami, pa onega gospoda stroja al kaj je že iščem, da bo uvedel testno helikoptersko pomoč, pa z eno zeliščarko se pogovarjam da nama bo sponzorirala čaje, joj pa glavnega sponzorja so odstavili s položaja, upam da ne bo projekt padel v vodo, ker danes zjutraj ni blo snega
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Dogoveorjeno.
Mirko Slika
pamps
Nadračunovodja
Nadračunovodja

Odgovor Napisal/-a pamps »

Jutri popoldne se odpravljam v Toskano. Ker nobena od agencij ne nudi krajših izletov, gremo v lastni režiji, zato moram sama pripraviti seznam krajev in zanimivosti, ki naj bi si jih ogledali. Ima kdo kakšen predlog, kaj naj vpišem v svoj seznam (imam že Firence, Piso, Montepulciano, ter Napoleonov muzej na Elbi)?

P.S. Elektrik in komar, objavita datum vajinega spektakla. Ker ne maram ne snega, ne mraza, tudi smučanja ne, mi bo vse ušlo, a vajine akrobacije bi si z veseljem ogledala.
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

Saj če sva prava Bločana, bi moral ta spektakel uspet - spektakel dobesedno!
Zase lahko trdim, da kar solidno smučam, a na bloških plohih bi bil verjetno katastrofalen, samouničujoč, prav posebna kreatura, vreden tudi drugega ogleda (če bi bil mogoče še izvedljiv)!

Lepo uživajte v Toskani! :spomezik:
Mirko Slika
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

:mrgreen: no, lahko še prišibam jaz s smučmi in vozim smrečico po strmini :ssirok:
Vglavnem, sneg bi naj padal jutri...bomo videli :roll:
Danes je petek, mene čaka naporen vikend, zato grem danes zvečer na koncert.Mislim, da bo zlo super, glede na to,da skupina igra zadnjič :(
Bodite lepo in lep vikend želim! :wink:
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kontakt:

To bi bilo pa res super (za gledalce)! Midva "Bločana" na bloških plohih, ti pa v "smrečici" navzdol.
Mirko Slika
komar66
Računovodja
Računovodja

daj no mirko nikar ne vabiva preveč gledalcev, v kliničnem centru so nama pripravljeni sponozorirat vsah tako sem prebral v njihovem sklepu o sponzoriranju citiram glede na to da ministrstvo za zdravsrtavstvo pripravlja uredbo,kaj se šteje za nevarne športe in bodo morali zavarovanci, ki bodo utrpeli poškodbe v andrealinskih športih sami plačati zdravljenje poškodb vama lahko glede vajinega podviga zagotovimo dva mavca, eno operacijo kolena in štirinajst dni ležanja na intezivnem oddelku kc, v primeru da utrpita hujše poškodbe morata razliko plačati sama

tako da morava paziti da ne bo preveč gledalcev, da se ne bi zaletela vanje in bova morala plačevati še odškodnino zanje
Tajči3
Računovodja
Računovodja
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Tajči3 »

hm...mislim,da bi bil namen veselega in sproščenega druženja, tak da bi to blo zlo zanimivo, za udeležence in gledalce...
komar66,nimate radi družbe? :roll:
lep vikend vsem :wink:
komar66
Računovodja
Računovodja

joj joj sedaj si se pa zmotila
sponzorji nekaj štekajo
od pivovarjev noče nihče pristopit
od bolnišnic pa tudi nisem dobil nobenega sponzorja razen kliničnega centra
oni tam gor pa nam tudi noče poslat snega al pa vsaj en snežni top