Božičnica, 13. ???
Moderator: Mirko Zbačnik
Božičnica, 13. ???
Samo nekaterim delavcem bi decembra meseca izplačali še dodatno polovico plače, kako naj to poimenujemo (nagrada, božičnica, 13. plača,...), da bo za delavca in podjetje najugodnejše?
Če je božičnica jo morate izplačati vsemv enakem znesku . Če je 13.plača jo morate izplačatei vsem glede na vložek v podjetje ( kriterij je lahko prisotnost na delu oziroma uspešnost vendar mora biti utemeljena.)
Nagrada pa je lahko tudi individualna pa odredbi nadrejenega.
Obračunati morate vse prispevke, dohodnino in davek IP.
Pozdrav vsem,
MG
Nagrada pa je lahko tudi individualna pa odredbi nadrejenega.
Obračunati morate vse prispevke, dohodnino in davek IP.
Pozdrav vsem,
MG
Že prejšnji teden je bila odrta podobna tema ali celo dve, kjer sem se oglasila s svojim mnenjem. Ker imajo drugi druga mnenja, ki se precej razlikujejo od mojega znanja, sem včeraj na to temo poklicala znanko, ki je precej bolj poučena o plačah in nagrajevanju od mene, in ta mi je povedala, da razmišljam v pravi smeri: namreč, če kolektivna pogodba tega ne predvideva in če v pogodbi o zaposlitvi to ni opredeljeno in če podjetje v svojih internih aktih tega nima zapisanega, se lahko v skladu z ZDR in kolektivno pogodbo in svojimi internimi akti delodajalec odloči za izplačilo delovne uspešnosti, ki ga lahko poimenuje kakorkoli želi (božičnica, 13. plača ali kr' neki, kot pravi naša).
Med svojimi strankami imam tudi podjetje, ki vsako leto izplača "božičnico" v višini ....% od osnovne plače in vsi zaposleni ne dobijo enakega zneska. Ravno zaradi njih sem klicala to znanko, da ne bi tudi letos napravili "napake" oz.da popravimo storjeno krivico, če je res potrebno vsem izplačati enak znesek. Pa mi je povedala, da je način nagrajevanja odvisen izključno od prej omenjenih aktov in da ta način ni napačen.
Prosim za vaša mnenja oz.se pridružujem vprašanju zorra in bodca.
Med svojimi strankami imam tudi podjetje, ki vsako leto izplača "božičnico" v višini ....% od osnovne plače in vsi zaposleni ne dobijo enakega zneska. Ravno zaradi njih sem klicala to znanko, da ne bi tudi letos napravili "napake" oz.da popravimo storjeno krivico, če je res potrebno vsem izplačati enak znesek. Pa mi je povedala, da je način nagrajevanja odvisen izključno od prej omenjenih aktov in da ta način ni napačen.
Prosim za vaša mnenja oz.se pridružujem vprašanju zorra in bodca.
Pamps, tudi jaz se strinjam s tvojim mnenjem. Kako lahko nekateri kar tako govorijo, da se božičnica obračuna na en način, 13. plača pa spet na en drug način. Naj ob svojem komentarju še dodajo, po katerem zakonu ali pravilniku se neka zadeva tako obračuna, ali pa naj zraven dodajo, da je to samo njihovo osebno mnenje!!!! LP!
Tule kar podrobno piše o dajatvah in REK-ih pri izplačilu iz naslova uspešnosti:
http://www.gov.si/durs/print.php/durs/i ... d_007.html
http://www.gov.si/durs/print.php/durs/i ... d_007.html
DARILA
Pozdravljeni,
vsi se pogovarjate o božičnici oz. 13 plači. Kaj pa darila. V kakšnem smislu se lahko dajo delavcu, v kakšnem znesku in ali se sploh lahko in iz katerega naslova. Prosim za odgovore.
Že v naprej se vam zahvaljujem
vsi se pogovarjate o božičnici oz. 13 plači. Kaj pa darila. V kakšnem smislu se lahko dajo delavcu, v kakšnem znesku in ali se sploh lahko in iz katerega naslova. Prosim za odgovore.
Že v naprej se vam zahvaljujem