DDV-Durs

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
vita11
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

DDV-Durs

Odgovor Napisal/-a vita11 »

Ali kdo pozna, kako delajo na DURS? Gre namreč za to, da me je šele danes poklicala referentka in mi dejala, naj popravim obrazec DDV za junij 05?
Po drugi strani pa sem potrebovala potrdilo o plačanih davkih in so bili v zneskih, ki jih je imela druga referentka, ki izdaja ta potrdila, knjižene vse obveznosti po obračunih DDV in tudi izračunane zamudne obresti, ker smo en znesek DDV prepozno plačali.
Nič ne razumem :roll:
taglavni
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec

Odgovor Napisal/-a taglavni »

DURS še dela s fascikli, luknjačem kartic, računalnikov in evidenc v njih še ne poznajo, ker nimajo ustrezne programske opreme. Referenti med seboj ne komunicirajo in delajo samo tisto kar imajo napisano v navodilu za delo (in da jim mine čas v službi). Popolnoma nič ne razmišljajo - oziroma niso toliko inovativni, da bi si olajšali delo. Za določene podatke pa sploh ne vedo kaj bi z njimi počeli, važno je da jih zbirajo. Mi pa trošimo miljarde za pošiljanje podakov, ki jih niče niti ne pogleda.

LP

:twisted:
SVEN
Računovodja
Računovodja
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SVEN »

V bran nekaterim, predvsem mojemu referentu za DDV: Je odličen, prijazen in ve kaj dela, za razliko od marsikaterega (katere!) drugega.
Pa še to: daleč najslabši referenti so v Ljubljani. Ne vsi, večina pa.
LP,
Sven Slika
SaraF
Novinec
Novinec
Kraj: Murska SOBOTA

Odgovor Napisal/-a SaraF »

Sven, se pridružujem vašemu mnenju. Predvsem so ljubljanski najbolj neprijazni.
Sara
Odgovori