Ajpes mi grozi

Teme, ki jih ne morete uvrstiti drugam

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
yohan go
Novinec
Novinec

Ajpes mi grozi

Odgovor Napisal/-a yohan go »

En problemček imam s temle Ajpesom, pa bi rabil nasvet.

So poslali grozilno pismo o prekršku, čes da ni bilo oddano poročilo. No poročilo je bilo oddano elektronsko v roku, plačano je bilo tudi, res pa je da sem slabo prebral navodila in požigosanega izvoda nisem poslal še posebej po pošti (ah jedeš tako avtzomatizacijo). Izvod imam seveda v fasciklu. Sedaj pa pišejo, da sem v prekršku, imam še tri dni časa za pismen zagovor, da izposlujem čim manjšo globo. Na kaj se lahko sklicujem, oziroma, kje imam olajševalne okoliščine?

BTW, 2400 tolarjev so mi par tednov nazaj vrnili na moj račun, a mi ni bilo nič sumljivo...

Ni bilo pa nobenih opominov, ali kakšni drugih indikacij, da bi kaj narobe naredil do tega sporočila. BANG. 150000 - 400000 sit minusa za novoletno darilo od Ajpesa...

Hvala za pomoč.
yohan go
Novinec
Novinec

Odgovor Napisal/-a yohan go »

Aja, imam status klasičnega S.P.-ja, če kaj spremeni dejstvo.
SVEN
Računovodja
Računovodja
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a SVEN »

Če imate kopijo v fasciklu, kot pravite, je v spodnjem robu odtisnjen tudi datum odpošiljanja. naredite kopijo, jo predložite s pripisom, da ste žigosan izvod poslali z navadno pošto. Mogoče bo kaj pomagalo.
Pa še malo v tolažbo: Bajuk & Co. resno delajo na ukinitvi AJPESa, vsaj kar se tiče oddajanja letnih poročil.
LP,
Sven Slika
Odgovori