Nikjer nisem zasledila obrazca za dostavo podatkov za odmero dohodnine za leto 2005?
Mi lahko kdo pomaga? Hvala.
dostava podatkov za odmero doh.2005-obrazec
Moderator: Mirko Zbačnik
Jaz sem si ga kar sama sestavila po nekem vzorcu, ki ga imam v računalniškem programu za plače.
Sploh ne kompliciraj; sestavi si ga tudi ti, pazi da bo vseboval vse pomembne podatke: kdo je izplačevale in kdo prejemnik (ne pozabi davčnih številk) in katere vrste zneskov se vpišejo v dohodninsko napoved.
lp
Sploh ne kompliciraj; sestavi si ga tudi ti, pazi da bo vseboval vse pomembne podatke: kdo je izplačevale in kdo prejemnik (ne pozabi davčnih številk) in katere vrste zneskov se vpišejo v dohodninsko napoved.
lp
Ne razumem o kakšnem obrazcu govorite. Če vnesete podatke za odmero dohodnine v program , ki ga bo DURS dal na razpolago po 15.01 lahko direktno iz tega programa tiskate tudi obvestila za zaposlene. Če pa že delate obvestila na roke pa morate upoštevati nove šifre, da bodo enake tistim, ki jih morajo delavci vpisati v dohodninsko napoved. poleg tega pa je potrebno upoštevati še informativno potočanje za nesobdavčene dohodne po 20, 100 in 101 členu zakona o dohodnini.
Pozdrav vsem,
MG
Pozdrav vsem,
MG