oddih
Moderator: Mirko Zbačnik
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kraj: Bloke, Postojna
- Kontakt:
Pa kaj a smo res tako pridni in delavni, da smo čisto pozabili na oddih
. Ko sem danes po nekaj dneh zopet pogledala forum (tudi jaz sem tistimi, ki imajo bolj manj časa) nisem mogla verjeti, da so vprašanja strogo "za delo". Počasi, vendar neizbežno se bliža zaključevanje leta 2005, tistim, ki je že to uspelo, iskrene čestitke
, ostalim pa veselo na delo. 
*Sandra*
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Za en dan z veliko vožnje?
No pa pojdimo! Predlagam ogled vsega krasa, ne le ožjega Krasa.
Gremo prek Velikih Lašč na Bloke, ogledamo si planoto (tudi nizko barje), nadaljujemo prek Loške doline, Cerkniškega polja, Planinskega polja na postonjsko, lahko skočimo še proti Pivki (jezera) in Ilirski Bostrisi, nadaljujemo proti sežani, nato pa prek Štanjela (če smo že v Sežani, ne pozabimo olged Lipice in lahko še skočimo na Socerb, ogled pravega Krasa (Štanjel in okolica), nato v vipavsko dolino, Zemono), ne pozabimo na sla... (ups. reklama). Lahko pa, če se nam zahoče, skočimo še iz Ajdobščine čez col na Otlico in proti Ljubljani. Lahko čez Črni vrh.... Milsim, da bo za ogled Idrjiskega ali cerkljanskega mogoče že prevceč. Sicer pa to ni več tako tipično kraško območkje.
Upam, da zadostuje
No pa pojdimo! Predlagam ogled vsega krasa, ne le ožjega Krasa.
Gremo prek Velikih Lašč na Bloke, ogledamo si planoto (tudi nizko barje), nadaljujemo prek Loške doline, Cerkniškega polja, Planinskega polja na postonjsko, lahko skočimo še proti Pivki (jezera) in Ilirski Bostrisi, nadaljujemo proti sežani, nato pa prek Štanjela (če smo že v Sežani, ne pozabimo olged Lipice in lahko še skočimo na Socerb, ogled pravega Krasa (Štanjel in okolica), nato v vipavsko dolino, Zemono), ne pozabimo na sla... (ups. reklama). Lahko pa, če se nam zahoče, skočimo še iz Ajdobščine čez col na Otlico in proti Ljubljani. Lahko čez Črni vrh.... Milsim, da bo za ogled Idrjiskega ali cerkljanskega mogoče že prevceč. Sicer pa to ni več tako tipično kraško območkje.
Upam, da zadostuje
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Nina, če hočeš, da bom še član tega foruma, me raje ne napeljuj v take norosti
. Že v normalnem smučanju uživam le, če mi veter žvižga okrog ušes - tako lep užitek je smučati če drviš (noriš).
To starodavno smučanje pa .... ne vem, kaj meni komar66.
To starodavno smučanje pa .... ne vem, kaj meni komar66.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko
Mirko

-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
-
Mirko Zbačnik
- Moderator

- Kontakt:
Strah pred sidri se reši s sedežnico, štiri in šest sede so zelo prijazne do obiskovalcev, večinoma se ti ustavijo pri izstopu in vstopu. Strmina se premaga z malce korajže (lastne izkušnje) - kar enostavno se zapodi direktno dol! No, da ne bo pomote, poiskusit moraš, navsezadnje je vsaj zame laže smučat na strmini.
Mirko
Mirko