Oddaja obrazcev preko neta

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
amai
Začetnik
Začetnik

Oddaja obrazcev preko neta

Odgovor Napisal/-a amai »

Prosim za pomoč - prvič oddajam obrazce direkt preko neta: ko vnesem vse podatke in imam povsod status OK, grem na oddaj poročila, si stiskam ven obvestilo za AJPES ki ga podpiše odgovorna oseba, to obvestilo pošljem s povratnico in to je to?? :?

Nimamo kvalificiranega potrdila in kot berem navodila, če imaš digitalno potrdilo predhodno obvestiš AJPES o serijski št. le-tega, če pa nimaš, pa ob oddaji stiskaš obvestilo in to pošlješ. Je tako?

Moti me, ker nikjer ne piše nekaj v smislu Poročilo ste uspešno oddali...tralala. Samo tam je zaklenjena ključavnica in bolj berem navodila, bolj se mi zdi, da je to res to! Mi lahko kdo pritrdi?
klelija
Računovodski vajenec
Računovodski vajenec
Kraj: severna primorska

Odgovor Napisal/-a klelija »

Ja stiskate si obvestilo katerega podpiše odgovorna oseba ter ga pošljete po pošti s povratnico.Če pa pogledate na levo stran tam kje imate seznam podjetij piše zraven oddano.
klelija
amai
Začetnik
Začetnik

Hvala, klelija, zdaj pa res vidim pri nazivu podjetja da piše oddan!

No, mojih muk v zvezi z zaključnim računom je zaenkrat konec! :D
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

A že vse ste oddali????Ne morem verjet! Ste pa resaca!Nam programerji še programa niso "usposobili"oz.posodobili!
amai
Začetnik
Začetnik

uni napisal/-a:A že vse ste oddali????Ne morem verjet! Ste pa resaca!Nam programerji še programa niso "usposobili"oz.posodobili!
Uni, nam je bil včeraj zadnji dan - en ZR za pravno osebo javnega prava in en ZR za pravno osebo zasebnega prava! Je bil že cajt da oddamo! :lol:
K-zeko
Računovodja
Računovodja
Kraj: Slovenia

Odgovor Napisal/-a K-zeko »

A kdo ve kakšne pa so sankcije, če zamudiš z oddajo? (mislim, elektronsko sem imel oddano včeraj, vendar tisto iztiskano bom pa danes poslal)...??
uni
Super računovodja
Super računovodja

Odgovor Napisal/-a uni »

Amai, potem pa si danes zasluženo oddahninite.Sem mislila, da že za d.o.o. izpolnjujete vse obveznosti, ki so do 31.3.-tako pridnih pa verjetno ni.Torej ste se že namučili.
Odgovori