Pravica do odsotnosti z dela zaradi selitve-NUJNO!!!!!!!!!

Moderator: Mirko Zbačnik

Odgovori
anni
Nov član
Nov član

Pravica do odsotnosti z dela zaradi selitve-NUJNO!!!!!!!!!

Odgovor Napisal/-a anni »

Zdravo,

ali mi lahko kdo pomaga koliko dni pripada delavcu za selitev v drug kraj - po kolektivni pogodbi dejavnosti trgovine piše samo za isti kraj 2 dni- kaj pa drug kraj?!

Hvala A.
vocis
Računovodja
Računovodja
Kraj: Trzin
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a vocis »

Isto dva dni, v kolikor je v interesu delodajalca pa 3 dni.

Lp
"Nobena težava ni taka, da je ne bi mogli rešiti skupaj, le malo pa je takih, ki jih lahko rešimo sami. "
Lyndon B. Johnson

vocis
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Poglejte še v splošno in če je tam za selitev v drugi kraj več ko 2, uporabite to. Sicer pa so to le minimumi, podjetje lahk odobri tudi več :spomezik: . Čudno, da piše le za isti kraj - ste dobro prebrali?
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
anni
Nov član
Nov član

ja sem dobro prebrala, saj zato se mi zdi pa čudno, da je omenjen samo isti kraj, ker vem da je bilo včasih za isti kraj 1 dan, za drug kraj pa 2 dni....
Ker je naša dejavnost trgovina na debelo, se moramo držati kolektivne pogodbe dejavnosti trgovine...ali ne?
anni
Nov član
Nov član

ja sem dobro prebrala, saj zato se mi zdi pa čudno, da je omenjen samo isti kraj, ker vem da je bilo včasih za isti kraj 1 dan, za drug kraj pa 2 dni....
Ker je naša dejavnost trgovina na debelo, se moramo držati kolektivne pogodbe dejavnosti trgovine...ali ne?
Mirko Zbačnik
Moderator
Moderator
Kraj: Bloke, Postojna
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Mirko Zbačnik »

Razen, če je v kakem drugem aktu (splošni pogodbi) bolje, se držite tistega, ki je za delavca ugodnejši.
Bločeni so počeni, v papirček zaviti in na plank pribiti. (Slovensko ljudko otroško izročilo)
Mirko Slika
Odgovori