Dohodnina
Moderator: Mirko Zbačnik
Odgovarjam Nini0.
Ker sem imela enako dilemo, pri pošiljanju podatkov prek programa DURS2006, kot ti, sem danes uspela priklicati nekoga iz E-davkov.
Poslala sem datoteko VIR, ko sem poslala še VIRVDC sem morala napisati še sklicno številko. Mislila sem da sem datoteko VIR s tem prepisala, pa mi je gospod na E-davkih zagotovil, da so prejeli obe datoteki in da je ta način OK.
Namesto, da bi nam olajšali, so zadevo sebi in nam še bolj zakomplicirali!
LP
Ker sem imela enako dilemo, pri pošiljanju podatkov prek programa DURS2006, kot ti, sem danes uspela priklicati nekoga iz E-davkov.
Poslala sem datoteko VIR, ko sem poslala še VIRVDC sem morala napisati še sklicno številko. Mislila sem da sem datoteko VIR s tem prepisala, pa mi je gospod na E-davkih zagotovil, da so prejeli obe datoteki in da je ta način OK.
Namesto, da bi nam olajšali, so zadevo sebi in nam še bolj zakomplicirali!
LP
Jasna
oddaja dohodnine
pozdravljeni-ali mogoce kdo ve ce se..ko imam ze vnešene vse kontrolne podatke, ki so potrebni za oddajo za dohod.06 za 3 s.p.-je če lahko shranim pod isto datoteko vse tri ali vsako posebej?
Ali se tudi vsako posebej pošlje na durs za posameznega zavezanca ali skupaj naenkrat?
se opravicuejem toda res nevem, ,hvala lepa za odgovor

Ali se tudi vsako posebej pošlje na durs za posameznega zavezanca ali skupaj naenkrat?
se opravicuejem toda res nevem, ,hvala lepa za odgovor
Zivljenje je lepo!